Naturino en Falcotto nieuwe collectie AW16

Op dit moment wordt de nieuwe kinderschoen collectie van Naturino en Falcotto aan alle winkels uitgeleverd en ik mag jullie alvast een kleine sneakpeak geven van wat er allemaal voor leuks inkomt!

Naturino is een Italiaans kinderschoenenmerk die reeds enkele tientallen jaren bestaat en elke jaar opnieuw komen ze met een geweldige kleurrijke collectie schoenen voor kinderen. Hun assortiment is altijd zeer uitgebreid: De eerste loopschoentjes (Falcotto lijn) met een zeer flexibele zool en goede ondersteuning in diverse vrolijke kleurtjes en prints en daarnaast de basis collectie met veterschoentjes en laarsjes in suède en leer, met glitters en diverse sluitingen. De Falcotto collectie is de lijn bij de Naturino voor de allerkleinste. Ideaal voor als de baby nog niet zelfstandig loopt of juist net begint te lopen of nog in de fase zit dat ze van kruipen naar lopen gaan. Deze Falcotto schoentjes hebben een extra flexibele rubberen zool, zachte leer, een stevige hak en genoeg ruimte voor de groeiende kindervoet om zich in te ontwikkelen.
De nieuwe wintercollectie van Naturino kenmerkt zich door glitter en glamour, dieren prints en diverse stofcombinaties. Ook basics in casual kleuren zoals we dat gewent zijn in de Falcotto lijn, aangevuld met uitgesproken glans en glitter. Dat wat ik steeds zo leuk vind is dat simpele basiskleuren worden geconfronteerd met net een andere kleur of tint veters en dat is wat ik zo stoer en eigenwijs vind in deze schoentjes! In de waterdichte modellen zijn naast functioneel ook nog een trendy door zijn urban en trendy uitstraling.

Er zijn genoeg keuzes en hierbij heb ik alvast mijn favoriete paar gespot voor het komende seizoen:

Falcotto,79.95,PR4Kids_Falcotto-7995_Falcotto AW16 (8)Naturino,79.95,PR4Kids-Naturino-7995_NATURINO_4528_2010262_019103naturino falcon new collectie winter 2016 kinderschoenen

naturino falcon new collectie winter 2016 kinderschoenennaturino falcon new collectie winter 2016 kinderschoenennaturino falcon new collectie winter 2016 kinderschoenennaturino falcon new collectie winter 2016 kinderschoenennaturino falcon new collectie winter 2016 kinderschoenenFalcotto,74.95,PR4Kids_Falcotto-7495-FALCOTTO_4174_2010343_019102

 

Leave a Reply