MIM-PI WINTER 2016

Mim-Pi winter 2016 meisjes jas winterjas kinderkleding

Ja, we zijn zeker fan van Mim-Pi ; niet alleen omdat het kleurrijk, vrolijk en trendy is, maar ook omdat de collectie zo veel items bevatten die eindeloos te combineren zijn.

Niets is te gek in deze nieuwe wintercollectie van Mim-Pi. Mim-Pi  komt deze winter met maar liefst vier verschillende winterstyles: Black and White, Flowers, Doll in a box & Sporty. Allemaal zeer gevarieerd, kleurrijk, draagbaar, combineerbaar en te herkennen als Mim-pi. Zo wordt elk kledingstuk een feestje om bij je dochter aan te trekken.

Bij het ontwerp van deze collectie is veel aandacht geschonken aan details en patronen. Mim-Pi  staat niet alleen bekend om hun uitgebreide collectie van rokjes, jurkjes, leggings, colberts en truitjes maar natuurlijk ook van de winterjassen. Deze collectie heeft vier designs van winterjassen waarvan zelfs een zwart-witte met lieve poezen koppen. De jassen zijn vrij hoog geprijsd, maar dát wat ik zo praktisch aan deze jassen vind, is wat de meeste andere merken niet hebben: Een jas met een lang uitlopend model met een grote waterbestendige kraag en vanaf dit jaar met iets nieuws, namelijk de capuchon.

Mim-Pi shop je gemakkelijk op hun eigen website of bij een van de dealers.

Mim-Pi winter 2016 meisjes jas winterjas kinderkledingMim-Pi winter 2016 meisjes jas winterjas kinderkledingMim-Pi winter 2016 meisjes jas winterjas kinderkleding

 

Leave a Reply