Beach & Bandits UV-kinderkleding

Eindelijk! UV-kinderkleding die trendy is, stijl heeft en ook nog eens ontworpen door een nederlander, hoe tof is dat!?
Deze week ervaren we eindelijk weer eens een hittegolf in Nederland en natuurlijk is dan ook UV-berschermende kleding heel erg belangrijk voor kinderen.

Beach & Bandits heeft deze zomer hun eerste collectie uitgebracht en is direct een groot succes geworden. Tuurlijk kan dit niet anders aangezien deze betaalbare UV-kleding voor zowel jongens als meisjes in surf-style komt. Diverse modellen zijn vertegenwoordigd met korte én lange mouwen en leggings en onesie’s versierd met handgetekende prints, leuke quotes en stoere kleurtjes. Met andere woorden: Aan perfecte afwerking en kleine details is gedacht. De prijzen variëren tussen de 30-40 euro, maar daar krijg je een hele goede kwaliteit met een tof design voor terug. In het verleden heb diverse goedkopere UV-kleding aangeschaft en nu ik dit kan vergelijken, ben ik ervan overtuigd dat we het volgende zomer seizoen gaan kiezen voor de Beach & Bandits! We zijn hier een groot fan van geworden!

Beach & Bandits UV-kleding is UPF50+ en alle items vliegen hierdoor de deur uit. Het gewilde UV-pakje ‘Small bandit’ voor baby’s is binnen enkele minuten uitverkocht. Gelukkig kon ik er nog eentje scoren voor Lotus. Het is van goede kwaliteit, dikke stof en de afwerking is heel goed. Een handige bijkomstigheid is dat de knietjes dubbel gevoerd zijn. Zo kan jouw baby zorgeloos op het strand kruipen! Daarnaast is hij uitgevoerd met een handige rits achter op de rug en onderin tussen de beentjes waardoor een luier verschonen gemakkelijk en heel snel gaat. De maat van dit pakje is 86/92 (XS), maar hij valt iets kleiner en is daardoor ook te dragen bij de kleine baby’s van 9+ maanden. Ik weet dat nog veel moeders op zoek zijn naar dit pakje en heb het hier nog op voorraad kunnen vinden!

Bekijk de hele collectie van Beach & Bandits in hun webshop en bij Adorable Kidzz, Toddler and Tees, Lolakids

beach and bandits uv kinderkleding zwemkleding baby kindbeach and bandits uv kinderkleding zwemkleding baby kindbeach and bandits uv kinderkleding zwemkleding baby kindbeach and bandits uv kinderkleding zwemkleding baby kindbeach and bandits uv kinderkleding zwemkleding baby kind

Leave a Reply