SWEET PETIT BY PRENATAL

prenatal sweet petit winter 2016 kinderkleding

Prénatal heeft deze week zijn nieuwe wintercollectie ‘Sweet Petit’ gelanceerd en is dit keer ook uitgebreid met grotere maten voor peuters! Een primeur voor Prénatal en gelijk een groot succes bij de moeders!

De eerste peutercollectie van Sweet Petit by Prénatal is speels, kleurrijk, vrolijk en perfect om lekker buiten te spelen en samen te ravotten. De peutercollectie is verkrijgbaar van maat 74-104. De collectie met als thema ‘Wonderworld’ geïnspireerd op natuur en speelt helemaal in op de trends voor aankomend winterseizoen. Deze winter worden de vesten wat langer en wordt er meer gespeeld met breisels. De sokken met diagonale streep en vesten met gekleurde strepen worden extra geaccentueerd door de verschillende steken die gebruikt worden. Een échte eye-catcher van de collectie is de gebreide broek, deze mag in de kast van een peuter zeker niet ontbreken deze winter. Het kleurenpallet van deze winter is in okergeel, bordeauxrood en antraciet en komt steeds terug in de nieuwe collectie van Prénatal

Shop deze geweldige collectie bij één van de Prénatal winkels en in de webshop.prenatal sweet petit winter 2016 kinderkledingprenatal sweet petit winter 2016 kinderkledingprenatal sweet petit winter 2016 kinderkledingprenatal sweet petit winter 2016 kinderkledingprenatal sweet petit winter 2016 kinderkledingprenatal sweet petit winter 2016 kinderkleding

Leave a Reply