nOeser AW16 review

nOeser jurk winter collection 2016 2017 fly away kinderkleding

Over nOeser heb ik al eerder geschreven en heb jullie toen de prachtige ‘fly away’ winter collectie laten zien. De prachtige warme kleuren en geweldige illustraties die kinderen aanspreken laten ook de moederharten smelten. En nu ook die van de peuters want nOeser heeft besloten dit seizoen grotere maten aan hun collecties toe te voegen.

Met het thema ‘Fly away’ gaat nOeser helemaal los in de oneindige fantasie van kinderen. Dit setje heeft Belle zelf uitgezocht en ik denk dat dit veel meer eigenwijze peuters zal aanspreken: Een all-over toffe print van een sprookjesachtig olifantje en een luchtballon laten je zo wegdromen. Er zitten zelfs super schattige piepkleine bijtjes op.

De basiskleur van dit setje is antraciet en dat is natuurlijk op zichzelf een hele mooie tijdloze kleur. Dit schattige jurkje is uitgevoerd in de basis kleur wit met antracieten en okergele accenten hier en daar in de print. Simple, maar hoe simpeler hoe fantasierijker, toch? Belle is in ieder geval dol op dit setje. De jurk heeft lange mouwen met twee drukknoopjes op de schouder. Het sluit mooi aan aan de bovenkant en heeft rondom een elastiekje hoog bij de talie waardoor het wijd valt tot op de knietjes. De pasvorm van het jurkje vind ik ruimvallend: Belle is 99 cm en heeft maat 98/104 aan. De zijkanten zijn iets open en wijder gemaakt zodat het kindje hier voldoende in kan bewegen.
Voor de legging heb ik een uni antracieten kleur gekozen maar voor een wat vrolijke look kan je ook voor okergeel gaan. De afwerking is zoals je van nOeser gewend bent – helemaal fantastisch. Het is gemaakt van organisch katoen en de dikkere kwaliteit blijf het na de wasbeurt ook gewoon super mooi. Het jurkje en de legging zijn al getest en de kleur van de print loopt niet uit en wordt er niet grijzer door!
Belle draagt ‘regenboog’ schoentjes (zoals ze die zelf noemt) van Develab onder. De okergele haarband en/of een gele strik maken de outfit af.

Dit model jurkje is in meerdere designs te koop en met de matchende uni legging via de webshop van nOeser.
Als het gewenste design of maat uitverkocht is, kijk dan bij een van de dealers: Little DifferentAdorable Kidzz

 

nOeser jurk winter collection 2016 2017 fly away kinderkledingnOeser jurk winter collection 2016 2017 fly away kinderkledingnOeser jurk winter collection 2016 2017 fly away kinderkledingnOeser jurk winter collection 2016 2017 fly away kinderkleding develab schoenennOeser jurk winter collection 2016 2017 fly away kinderkledingnOeser jurk winter collection 2016 2017 fly away kinderkledingnOeser jurk winter collection 2016 2017 fly away kinderkledingnOeser jurk winter collection 2016 2017 fly away kinderkleding develab schoenennOeser jurk winter collection 2016 2017 fly away kinderkledingnOeser jurk winter collection 2016 2017 fly away kinderkledingnOeser jurk winter collection 2016 2017 fly away kinderkleding
Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Leave a Reply