PHIL&PHAE JUMPSUIT AW17

Phil&Phae Philandphae jumpsuit new collection kinderkleding kids fashion

Wat onze kledingstijl is? Voor onze beide meiden houd ik me door de gehele garderobe vast aan een bepaalde lijn: en dat is simpel, comfy en basic. Natuurlijk hebben ze tutuutjes en wat roze en glitter hier en daar, maar er gaat niets boven het draagcomfort voor mijn kinderen.

Jumpsuits vind ik een onmisbaar item in de kast van de kleine. Makkelijk verschonen en aankleden, voor veelzijdig gebruik in thuis, auto, op reis of gewoon als een slaappakje. Voor Lotus heb ik diverse uitvoeringen: Met korte mouw en met wol, voor elke dag, maar ook voor elk seizoen.
Met deze schattige jumpsuit van Phil&Phae krijg je gelijk het gevoel van de herfst. Voor dagen wanneer het buiten regent en we lekker gezellig thuis op de bank zitten bij een knapperend haardvuurtje… De jumpsuit is uitgevoerd in een rustige kleur met een subtiele all-overprint en komt uit de nieuwste collectie van Phil&Phae. Het is een jong Nederlandse merk dat niet mee gaat met de laatste trends, maar moderne ontwerpen brengt die meerdere seizoenen meegaan. Het unisex model is gemaakt van zacht organisch katoen met 5% elastaan voor een comfortabele fit. Phil&Phae maakte een paar weken geleden een primeur op de markt en is hierbij gelijk een enorm succes geworden waardoor sommige items al een binnen paar uur zijn uitverkocht! Bij dit label gaat alles om rust en comfort: natuurlijke kleurenpaletten met zachte tinten die een volwassene ook zou dragen, uitgevoerd met de meest zachte materialen.

Wat ik vaker bij andere merken merk is dat het bovenlijf van de onesie goed aansluit, maar de pijpen veel te kort blijken te zijn. De Phil&Phae jumpsuit heeft een geweldige pasvorm! Dat is natuurlijk bijna niet te geloven voor een merk dat pas hun eerste collectie uitbrengt. Lotus van 12 maanden heeft een maat 12-18 maanden aan. Hij is bij de mouwtjes en pijpjes iets aan de ruime kant, maar als moeders houden we er wel van dat het niet al bijna te klein wordt, toch? De jumpsuit voelt onwijs zacht aan en heeft een handige drukknoopsluiting bij de benen met een gewone knoopsluiting bij de hals. Een leuk detail is het zakje aan één kant. De prijs van de jumpsuit (v.a. 49.95 euro) ligt hoger dan je waarschijnlijk verwacht, toch is het wel realistisch want het materiaal voelt heerlijk aan en hij is denk ik zelfs langer door te dragen omdat het materiaal heel erg rekbaar is. Zelfs na meerdere wasbeurten blijft het net als nieuw.

Je kunt jumpsuit shoppen via deze link.

Phil&Phae Philandphae jumpsuit new collection kinderkleding kids fashionPhil&Phae Philandphae jumpsuit new collection kinderkleding kids fashionPhil&Phae Philandphae jumpsuit new collection kinderkleding kids fashionPhil&Phae Philandphae jumpsuit new collection kinderkleding kids fashionPhil&Phae Philandphae jumpsuit new collection kinderkleding kids fashionPhil&Phae Philandphae jumpsuit new collection kinderkleding kids fashionPhil&Phae Philandphae jumpsuit new collection kinderkleding kids fashionPhil&Phae Philandphae jumpsuit new collection kinderkleding kids fashionPhil&Phae Philandphae jumpsuit new collection kinderkleding kids fashionPhil&Phae Philandphae jumpsuit new collection kinderkleding kids fashionPhil&Phae Philandphae jumpsuit new collection kinderkleding kids fashion

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Leave a Reply