Moodstreet: Heerlijk zacht en stoer

Het is wat kouder aan het worden, maar we genieten nog volop van het zonnetje en zijn zowaar elke dag buiten, winter of geen winter. De regen kan ons nog wel weleens tegenhouden maar daar hebben we een paraplu en een paar laarzen voor, toch?

Belle is een echt ‘straat’ meisje. Ze kan uren in het bos of in de duinen lopen, klimmen en ravotten. Ze houdt van de natuur en vindt het bijvoorbeeld superleuk om de namen van bomen te leren gevolgd door eindeloos vragen te stellen die beginnen met ‘Waarom…’ Maar Belle is ook een echt meisje-meisje en welke meisje houdt nu niet van fake fur, teddy en alles wat heerlijk zacht, aaibaar, warm en comfy is? En als dat dan ook nog eens roze is…en dat is deze: De roze fluffy fake-fur jurk van Moodstreet vond Belle natuurlijk meteen helemaal fantastisch!

Het heerlijk zachte fake fur jurkje komt uit de tweede levering van de winter collectie van Moodstreet. De nieuwe collectie ‘Cool Colorado‘ is heel bijzonder, een tikkeltje retro en vooral heel erg cozy en warm. De basis van het jurkje is light pink fake-fur, heeft een tricot voering en voelt zeer warm en zacht aan. De mouwtjes in een cool blauwe kleur met een retro detail, geven een mooie contrast. Het jurkje is gemaakt om buiten te dragen voor eigenwijze kindjes die geen jas aan willen wanneer het wat kouder gaat worden in de herfst. Het valt mooi op maat en staat super leuk met de bijpassende leggings van Moodstreet in blauwe kleur met licht roze spikkeltjes erop.

Credits:
Jurk en legging MOODSTREET | Schoenen DEVELAB

Photography:
Anna with Canon 6D 24-105 F4

Moodstreet: Heerlijk zacht en stoer 2017 winter fake fur jurkMoodstreet: Heerlijk zacht en stoer 2017 winter fake fur jurkMoodstreet: Heerlijk zacht en stoer 2017 winter fake fur jurkMoodstreet: Heerlijk zacht en stoer nieuwe collectie 2017 winter fake fur jurkMoodstreet: Heerlijk zacht en stoer 2017 winter fake fur jurkMoodstreet: Heerlijk zacht en stoer nieuwe collectie 2017 winter fake fur jurkMoodstreet: Heerlijk zacht en stoer nieuwe collectie 2017 winter fake fur jurk
Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Leave a Reply