Op avontuur met de Makii kleurplaat

Inmiddels is in sommige delen van ons land de herfstvakantie al begonnen. Ook voor ons gezinnetje hebben we een lekker weekje voor de boeg en heb ik een kleurplaat van Makii voor de kids tevoorschijn getoverd die inmiddels al een paar weken in de kast lag te wachten om ingekleurd te worden. Thuis, op een regenachtige dag leek mij het een uitgelezen moment om op avontuur te gaan met deze te gekke Makii kleurplaat.

Een wit stuk vel papier kan in mijn optiek veel meer bieden aan de fantasie-ontwikkeling van de peuter dan een beperkt ontwerp van een kleurplaat. Toch heb ik altijd al de kleurplaat van Makii een keertje uit willen proberen omdat het door een ontwerp-duo op de markt gebracht is en omdat het mij echt een leerzame kleurplaat leek waarbij andere landen en culturen spelenderwijs ontdekt kunnen worden. De Turbo kleurplaat heeft het formaat van 48 x 69 cm en neemt je op avontuur naar verschillende landen. Ze zijn extra leuk en leerzaam door het meegeleverde vakantiepaspoort. Hierin vind je de super Makii-het-zelf tips, zoals zelf stamppot of sushi maken, een kraanvogel vouwen of je eigen Sumo worstelwedstrijd organiseren. De kleurplaat is niet enorm groot wat het handig maakt voor op de tafel of de grond. Eenmaal klaar met inkleuren kan de kleurplaat opnieuw opgevouwen worden en in de meegeleverde stevige kartonnen envelop bewaard worden. Heel handig voor op reis of op bezoek. Onze kleurplaat vol prachtige illustraties en verhalen neemt ons deze keer mee naar Japan waar we van alles kunnen beleven: architectuur, cultuur, een stukje geschiedenis en zelfs Japanse kledingstijl. Er valt van alles te vertellen en te bekijken. Op deze manier zal onze herfstvakantie heel snel voorbij vliegen!

Credits:
Turbo kleurplaat Makii | Kleurpotloden 3 in 1 Stabilo
Lotus: salopette Little Hedonist | Belle: wit shirtje Krijtwit en basicharems CarlijnQ

Photo:
Anna with Canon 6D 24-105 F4
makkie kleurplaat op avontuur kidsfashion stabilo kleurpotloden 3 in 1makkie kleurplaat op avontuur kidsfashion staniol 3 in 1 kleurpotlodenmakkie kleurplaat op avontuur kidsfashion staniol kleurpotlodenmakkie kleurplaat op avontuur kidsfashionmakkie kleurplaat op avontuur kidsfashionmakkie kleurplaat op avontuur kidsfashionmakkie kleurplaat op avontuur kidsfashionmakkie kleurplaat op avontuur kidsfashionmakkie kleurplaat op avontuur kidsfashionmakkie kleurplaat op avontuur kidsfashion

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply