Warm en cozy herfst outfit: wollen collectie van nOeser

Warm en cozy herfst outfit: wollen collectie van nOeser trends fall 2016 2017 kinderkleding blog

Wol en herfst houden van elkaar! Net te koud om zonder jas op pad te gaan maar nog net te warm voor de winterjas, dan is daar een tussenjas voor. Ik kies altijd voor wol: Een natuurlijk product dat het lichaam op temperatuur houdt. Het is een onmisbaar item in de kast van de kleine.

nOeser heeft dit seizoen toffe items met een Italiaanse wollenmix: Unisex zachte en warme grof gebreide muts, shorts, vestje en jacket. Allemaal gemakkelijk met de andere items uit de collectie te combineren. In de winter of herfst kies ik vaker voor de combinatie: maillots en (wollen) shorts. Het is warm en echt girly. De grijze wollen collectie van nOeser is simpel en eigentijds: De shorts is grof gebreid en heeft geen knoop of rits wat het juist zo leuk en eigenwijs maakt. Ze vallen zeker goed op maat net als de Collin jacket (Belle is 3,5 jaar en heeft maat 98/104). Leuke kniekousen, een cirkel sjaal en een warme Ugg maken de outfit compleet en Belle zal het zeker niet koud hebben de komende maanden.

De wollen items van nOeser waren in één dag uitverkocht maar vandaag is hier een re-stock van.
Shop de Italian wollen mix collectie  hier, hier en hier.

Credits:
Wollen jacket Collin, chunky shorts, sokken, sjaal en longsleeve van nOeser nieuwe collectie ‘Fly away’ |  Boots Ugg

Photo:
Anna with Canon 6D 24-105 F4

Warm en cozy de herfst in met het wollen jackje en shorts van nOeser trends fall 2016 2017 kinderkleding blogWarm en cozy de herfst in met het wollen jackje en shorts van nOeser trends fall 2016 2017 kinderkleding blogWarm en cozy de herfst in met het wollen jackje en shorts van nOeser trends fall 2016 2017 kinderkleding blogWarm en cozy de herfst in met het wollen jackje en shorts van nOeser trends fall 2016 2017 kinderkleding blogWarm en cozy de herfst in met het wollen jackje en shorts van nOeser trends fall 2016 2017 kinderkleding blogWarm en cozy de herfst in met het wollen jackje en shorts van nOeser trends fall 2016 2017 kinderkleding blogWarm en cozy de herfst in met het wollen jackje en shorts van nOeser trends fall 2016 2017 kinderkleding blogWarm en cozy de herfst in met het wollen jackje en shorts van nOeser trends fall 2016 2017 kinderkleding blogWarm en cozy herfst outfit: wollen mix collectie van nOeser

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply