Coconeh: de verantwoorde en unieke speelgoedwinkel

Ik ben dol op houten speelgoed dat niet alleen eindeloze speelmogelijkheden aan je kind biedt maar ook nog eens verantwoord is. Speelgoed, puzzels, spelletjes en knuffels van natuurlijke materialen en simpele vormgeving die de fantasie van het kind blijft prikkelen en fascineren.

Kinderen hebben niet zoveel nodig voor een spel. Simpele houten blokken bieden al veel mogelijkheden. Coconeh is een nieuwe online conceptstore uit Amsterdam die enkel verantwoord speelgoed en lifestyle producten verkoopt van natuurlijke materialen zoals hout, wol, vilt en diverse andere stoffen. De producten komen van diverse hoeken uit Europa, gemaakt door kleinschalige familiebedrijven of soms zelfs met behulp van diverse kinderfondsen. Dat merk je bij elk product in de shop: De liefde en plezier waarmee het gemaakt is. Bij Coconeh kom je producten tegen die je een glimlach en een groot speelplezier bij je kinderen bezorgen.

Bijvoorbeeld deze houten blokken van massief hout afgewerkt met niet giftige verf, gemaakt door het Spaanse familiebedrijf Grapat uit Europa. Simpel en tijdloos. Grapat heeft een hele collectie op elkaar afgestemde producten gebaseerd op het Montessori-, en Waldorf onderwijs. De 6 houten huisjes kunnen gebruikt worden als blokken of als een onderdeel van het spel met nins, ringen en munten. Eindeloze spelmogelijkheden die het kind zelf kan bedenken: stapelen, balanceren, op kleur sorteren, spiegelen, vormen leren en tast- en vormspellen. De vorm en grootte van de blokken bevordert de kleine motoriek en bij de baby hoef je niet bang te zijn wanneer hier op wordt gebeten: Dit kan omdat dit 100% natuurlijk is en de verf hier ook niet vanaf gaat. Naast al die eindeloze spelmogelijkheden is het ook een prachtige interieur-aanvulling en hoort het thuis in elke kinderkamer.

Grapat is in Nederland exclusief te koop bij Coconeh en de houten huisjes kosten 42,99 euro (excl. opbergtasje).

Kijk voor meer verantwoorde kinderkamer accessoires en speelgoed bij Coconeh.

Coconeh: verantwoord en uniek speelgoedwinkel amsterdam montessori speelgoed houten blokken Grapat

Coconeh: verantwoord en uniek speelgoedwinkel amsterdam montessori speelgoed houten blokken GrapatCoconeh: verantwoord en uniek speelgoedwinkel amsterdam montessori speelgoed houten blokken GrapatCoconeh: verantwoord en uniek speelgoedwinkel amsterdam montessori speelgoed houten blokken GrapatCoconeh: verantwoord en uniek speelgoedwinkel amsterdam montessori speelgoed houten blokken GrapatCoconeh: verantwoord en uniek speelgoedwinkel amsterdam montessori speelgoed houten blokken Grapatimg_0128 @minibelle.nlCoconeh: verantwoord en uniek speelgoedwinkel amsterdam montessori speelgoed houten blokken GrapatCoconeh: verantwoord en uniek speelgoedwinkel amsterdam montessori speelgoed houten blokken GrapatCoconeh: verantwoord en uniek speelgoedwinkel amsterdam montessori speelgoed houten blokken Grapat

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

One Reply to “Coconeh: de verantwoorde en unieke speelgoedwinkel”

Leave a Reply