100% mama event in Rotterdam

Op zaterdag en zondag, 12 en 13 november, vindt er een 100% Mama Event plaats in Rotterdam. Een event waar je als (aanstaande) mama gewoon bij móét zijn!

Twee dagen lang kun je shoppen bij de leukste concept stores, inspiratie opdoen op het gebied van kindermode en lifestyle, innovatieve gadgets scoren, de beste cocktails ooit drinken en tips & tricks krijgen over zaken als beauty, voeding, opvoeding en verzorging.
Daarnaast is er ook heel veel te doen voor de kids: Er is een speciale speelruimte ingericht waar ze onder toezicht van gecertificeerde medewerkers kunnen spelen waardoor de mama’s in alle rust kunnen shoppen.

Er is een grote diversiteit aan leuke shops en ook gelijk dé kans om de ontwerpers in levende lijve te ontmoeten van de shops die op mijn blog zijn geweest!, namelijk:
Tough Cookie, Swearhouse, nOeser, CarlijnQFrankey’s Playground, Maed for Mini en So Lovable.

Het 100% Mama Event vindt plaats op 12 en 13 november 2016, tussen 10.00 en 17.00 uur in het WTC in Rotterdam.
De toegangsprijzen zijn in de voorverkoop €5,00, online €7,50 en aan de deur €10,00. Kinderen tot en met 10 jaar mogen gratis naar binnen.
Meer informatie hier

Photo credits:
Anna

Tough Cooekie baby shoes mama event

carlijnq 1+ in the family mama eventnoeser mama event winter collectiemaed for mini mama eventcarlijnq mama event wintercollectie 2016 2017maed for mini mama eventso lovable shop mama event 1+ in the family paper fuel play and gofrynky's frankly sue mama event winter collectie 2016 2017Tough cookie sweater new collection mama eventimg_2782

 

 

Leave a Reply