De beste badbubbels voor de baby van Minois Paris

Badschuim voor kids hebben we eigenlijk nog nooit gehad hier in huis. Belle heeft een erg gevoelige huid en bij elk verzorgingsproduct moet zorgvuldig nagekeken worden of zij er tegen kan. Belle heeft vaak om bubbels in bad gevraagd. Het probleem waar we alleen steeds tegen aanlopen is dat er online veel diverse goede verzorgingslijnen voor baby’s en kinderen zijn, maar hier gewoon geen goede natuurlijke badschuim met fijne geuren tussen zit!

Een paar weken terug kwam ik een nieuw Franse lijn in baby en kinderverzorging op het spoor, genaamd Minois Paris. Tot mijn grote vreugde zat hier ook een badschuim uitvoering bij. En jawel, volledig organisch zonder lange lijst aan toevoegingen. Alle producten van Minois zijn dermatologisch getest en hebben een verrijkende werking voor de droge en gevoelige huid van baby’s en oudere kinderen. Een eenvoudig product zonder poespas dat ecologisch verantwoord en gemaakt is van natuurlijk ingrediënten: zonder parabenen, zonder sulfaat, geen fenoxyethanol, geen siliconen en geen kleurstoffen of andere toevoegingen.

We hebben het badschuim al een aantal keren gebruikt en de kids hadden plezier van hun leven. De beloofde bubbels zijn langdurig aanwezig en ook de geur is prettig en vooral niet te sterk! Het badschuim van Minois is niet goedkoop (€25,00), maar je hoeft maar weinig toe te voegen voor waterpret in bergen van wit schuim. Het schuim wast ook makkelijk af en blijft de huid erg zacht. Na het badderen ruik ik nog altijd wel een vleugje van honing en oranjebloesem in hun zachte nekjes.

Minois Paris producten zijn bij Studio Aimée te koop.

De beste badbubbels voor de baby van Minois ParisDe beste badbubbels voor de baby van Minois ParisDe beste badbubbels voor de baby van Minois Paris

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply