De geweldige poesjes-winterjas van Mim-Pi

De geweldige poesjes-winterjas van Mim-pi

Elke jaar is het weer een enorme opgave, het zoekprobleem van de winterjas. Ik vind het bijzonder lastig om een goede jas te vinden die niet te koud, te kort, te smal of te duur is en nog honderd andere redenen waardoor ik uren aan het speuren ben. En wanneer je dan ook nog op zoek bent naar die speciale kleuren, dan is het gewoon een mission impossible geworden.

Eigenlijk zag ik deze te gekke jas natuurlijk al lang, maar omdat we toch al paar goede tussenjassen hadden wilde ik deze in de sale gaan scoren. Wat een top jas is dit! Mim-Pi heeft elk jaar een geweldige collectie aan winterjassen met heerlijke draagcomfort voor meisjes: Waar aan alles is gedacht wat meisjes nodig hebben. Een geweldig design, een capuchon, zakjes, kleine schattige details, speelse kleuren, een nepbontje en een geweldige pasvorm: Net een beetje bol van onderen en lekker lang. De huidige winter collectie van Mim-Pi heeft ook een aparte zwart-witte lijn waar deze jas uit komt. Belle is dol op deze jas, nee, niet dol, maar is er gewoon echt helemaal gek van. Als het kon zou ze het liefst erin gaan slapen, want ze zegt namelijk dat ze ‘een katje’ is als ze hem aanheeft. De geweldige details, zoals de roze fluffy voering, de knoopjes in de vorm van poezenkoppen, de extra dik gevoerde onderkant en hoge taille van de jas zorgen voor een speelse uitstraling en vrijheid bij het spelen. Belle is bijna 4 jaar en ongeveer 1 meter lang. Voor haar heb maat 104 (4 jaar) gekocht en vind het geweldig bij haar staan en stiekem hoop ik dat ze niet zo snel zal groeien zodat ze deze het volgende seizoen weer kan aandoen.

Deze jas heb ik in een flash aanbieding met 30% off hier gekocht, maar misschien als je gewoon zoekt dan kan je geluk hebben om de gewenste maat in de sale te scoren.

Credits:
Winterjas Mim-Pi | Longsleeve nOeser | Zwarte hoge laarsjes Naturino | Regenlaarzen Boxbo | Maillots CollegienDe geweldige poesjes-winterjas van Mim-Pi, winterjas, 2016 2017, winterjas meisjes, trends, winter, jas, fallDe geweldige poesjes-winterjas van Mim-Pi, winterjas, 2016 2017, winterjas meisjes, trends, winter, jas, fall, naturino, falcotto, laarsjesDe geweldige poesjes-winterjas van Mim-Pi, winterjas, 2016 2017, winterjas meisjes, trends, winter, jas, fall, naturinoDe geweldige poesjes-winterjas van Mim-Pi, winterjas, 2016 2017, winterjas meisjes, trends, winter, jas, fall, boxbo, regenlaarzen, collegien maillotsDe geweldige poesjes-winterjas van Mim-Pi, winterjas, 2016 2017, winterjas meisjes, trends, winter, jas, fall, boxbo, regenlaarzen, collegien maillotsDe geweldige poesjes-winterjas van Mim-Pi, winterjas, 2016 2017, winterjas meisjes, trends, winter, jas, fallDe geweldige poesjes-winterjas van Mim-Pi, winterjas, 2016 2017, winterjas meisjes, trends, winter, jas, fall, boxbo, regenlaarzen, collegien maillotsDe geweldige poesjes-winterjas van Mim-Pi, winterjas, 2016 2017, winterjas meisjes, trends, winter, jas, fall

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply