TINY RAIN KIDS: Een nieuwe hip unisex brand!

Volg je ons al op Instagram? Dan zie je dit merk vast regelmatig voorbij komen in ons dagelijkse leven. Ik krijg een boel berichten en vragen wat voor merk dit precies is, hoe het valt en waar dit te koop is? En daar komt ie dan: Hier een review van ‘het’ merk met bijbehorende informatie!
Tiny Rain Kids komt uit Amerika en is een nieuw hip merk voor zowel boys als girls. Vreemd genoeg bestaat de collectie enkel uit 5 designs van jumpers en baggy leggings, maar welke heel goed met elkaar te combineren zijn! De kleding is versierd met opvallende en grappige tekeningen, typografieën en hippe kleurtjes. Ik ben helemaal verliefd op de gele jumpers van Tiny Rain Kids en de zwarte leggings. Voor ons is dit kinderkledingmerk voor het dagelijkse leven, voor op school, de speeltuin of op vakantie. De kleding voelt super comfortabel aan en is daarnaast ook lekker opvallend door te gekke printjes. Rond maart-februari komt een nieuwe zomercollectie met een uitgebreid aanbod aan rokjes, cardigans en nog veel meer. Ik kan niet wachten!
Tiny Rain Kids valt goed op maat: Belle is 3,5 en 1 mtr lang draagt hier maat 4Y en Lotus is 15 maanden en draagt maat 12-18m.
Dit geweldige nieuwe merk is nog niet te koop in Nederland, maar wel via hun eigen webshop in Amerika, dus let op de invoerrechten! Voor zes items heb ik 20 euro invoerrechten aan de deur (PostNL) betaald.
Maar… nu shop je in de volledige collectie met flinke korting! Gebruik de code: MERRY30 voor 30% korting!

tiny rain kids, hip, nieuw, merk, kindermode, blog, trends, 2016, 2017, unisex, kidsfashionblogtiny rain kids, hip, nieuw, merk, kindermode, blog, trends, 2016, 2017, unisex, kidsfashionblogtiny rain kids, hip, nieuw, merk, kindermode, blog, trends, 2016, 2017, unisex, kidsfashionblogtiny rain kids, hip, nieuw, merk, kindermode, blog, trends, 2016, 2017, unisex, kidsfashionblogtiny rain kids, hip, nieuw, merk, kindermode, blog, trends, 2016, 2017, unisex, kidsfashionblog

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.


Leave a Reply