B.NOSY sneak peek zomer 2017

Belle wordt nu een echte kleuter en ‘doktertje spelen’ is een van haar favoriete rollenspellen. Ze beoefent het beroep op elke pop, maar natuurlijk ook op ons inclusief haar zusje. Van Sinterklaas kreeg ze naast het dokterssetje ook een geweldige knuffelpop en een poppenbedje waar ze elke dag graag mee speelt. Maar gisteren kreeg ze ook nog iets waar ze onwijs blij van werd: Een zeegroen setje uit de eerste levering van de nieuwe zomercollectie van 2017 van B.Nosy

De voorjaarscollectie van B.Nosy is een klein voorproefje op wat we deze zomer kunnen verwachten. Wat jouw stijl ook is, door de verschillende kleuren en prints kun je naar eigen smaak mixen en matchen. De opvallende kleurencombinaties geven een gave vernieuwende twist aan dat wat we van B.Nosy gewend zijn. Ga je voor sportief? Dan zit je dit voorjaar bij B.Nosy zeker goed.

Begin april wordt Belle al 4 jaar en gaat ze naar school; Hoe leuk zou het zijn dit setje te dragen tijdens de eerste dagen op school? Sportief, stylish, vrolijk en opvallend. Zoals je van B.Nosy al kan verwachten is dit setje erg kleurrijk en heeft het de opvallendste kleurcombinaties, namelijk neon roze met zeegroene kleuren. Het jurkje met stretch heeft een mooi ceintuurtje en valt redelijk klein zoals je van B.Nosy bent gewend. Belle is 1mtr lang en draagt hier maat 110/116 van de hele set. De legging komt in lichtgrijze kleur met diverse kleurrijke cactusjes en valt weer net iets wijder en groter. De 1e levering van de nieuwe zomercollectie wordt 19 december verwacht.

Credits:
Jurkje € 32,95 en legging €19,95 B.Nosy | Sneakers Shoesme
Knuffelkonijntje Coconeh | Poppenbedje Small Stuff via Goodmorning Sunshine
Dokterskoffertje La Toy Van via PS Ik hou van jou | Poster Paper Fuel via Myracle store

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply