Sale shopping: feestelijke setje van Belle

December is dé maand van het jaar. Wanneer de sales van start gaan dan ga je – ook al zeg je dat je echt geen nieuwe feestoutfit voor Kerst en Oud en Nieuw nodig hebt – tóch wel even kijken of er misschien iets leuks tussen zit. Zelf ben ik van mening dat ik van alles wel een leuke combi kan maken, dus daarom shop ik graag vaker in de sale. Dit setje heb ik in de sale gescoord waarbij ik ook rekening hield met meermalig gebruik bij combinaties in het voorjaar.

Belle krijgt nu echt een eigen mening en zoals alle meisjes van haar leeftijd wil ze alles roze mét bloemetjes (OMG!), maar hierin heb ik een kleine compromis kunnen sluiten met iets dat mama leuk vindt en wat háár ook vrolijk maakt: Een monochroom setje met tutu en kleuraccenten in simpele accessoires.

De zwarte tutu rok is van Emile et Ida, een geweldig frans merk met diverse items die afzonderlijk maar ook met andere merken te combineren zijn. Erg leuk voor de feestdagen maar ook dagelijks te dragen. Beau Loves is een van de statement merken met diverse prints en monochroom items die in onze kast steeds terugkomt, vooral door de funky opdruk en goede kwaliteit. Het shirtje van deze wintercollectie heeft 3/4 mouw is oversized en is waar ik van houd. In deze look heb ik dit in de tutu ingestopt, maar staat ook echt prachtig met legging of slim-fit broek omdat de achterkant van het shirtje langer is dan de voorkant. Beau loves valt vrij groot, waarbij dit dan de maat voor 2-3 jarige is.
Ik ben niet bang om uitgesproken kleurcombinaties te maken of twee verschillende kleuren te gebruiken in één setje en hier heb ik dan ook gekozen voor de classic suède enkelboots van Falcotto Naturino in een mais gele kleur met een roze feestelijke kinderketting van Likki Dillie. In dit geval gewoon zwarte basic maillots maar het tutu en shirtje zijn zo’n onwijs toffe combinatie geworden dat het hier bijna dagelijks wordt gedragen met diverse kleuren van Collegien maillots: roze, grijze, gele en groene.

Credits:
Emile et Ida tutu shop je met korting bij: Fish on the moon, We are bunny hop
Beau Loves top love hands Springstof shopWe are bunny hop
Naturino Falcotto shoes winter collectie | Likki Dillie special edition ketting
Haar pompom Meas babygoodiesbeau loves, emile et ida, sale, shopping, blog, kindermode, tutu zwart, feestelijke setje, naturino, falcotto, likki dillie, meas babygoodies, trends 2017, monochroombeau loves, emile et ida, sale, shopping, blog, kindermode, tutu zwart, feestelijke setje, naturino, falcotto, likki dillie, meas babygoodies, trends 2017, monochroombeau loves, emile et ida, sale, shopping, blog, kindermode, tutu zwart, feestelijke setje, naturino, falcotto, likki dillie, meas babygoodies, trends 2017, monochroombeau loves, emile et ida, sale, shopping, blog, kindermode, tutu zwart, feestelijke setje, naturino, falcotto, likki dillie, meas babygoodies, trends 2017, monochroombeau loves, emile et ida, sale, shopping, blog, kindermode, tutu zwart, feestelijke setje, naturino, falcotto, likki dillie, meas babygoodies, trends 2017, monochroombeau loves, emile et ida, sale, shopping, blog, kindermode, tutu zwart, feestelijke setje, naturino, falcotto, likki dillie, meas babygoodies, trends 2017, monochroombeau loves, emile et ida, sale, shopping, blog, kindermode, tutu zwart, feestelijke setje, naturino, falcotto, likki dillie, meas babygoodies, trends 2017, monochroom

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply