Stoere en coole sweater van Swearhouse

 

Eerder schreef ik over de nieuwe collectie van Swearhouse, een jong Nederlands merk voor kinderen van 0-9 jaar dat zich richt op de duurzame en liefdevolle productie van kinderkleding. Dit betreft een ‘slow fashion’ merk dat wellicht onbekend of ingewikkeld klinkt, maar het is de toekomst van de industrie van kindermode.

Als trendy moeder vind ik deze ontwikkeling heel belangrijk: Een bewuste en duurzame productie, een kleinschalige collectie met uniseks, urban en tijdloze items die vaker juist niet seizoensgebonden zijn, langer draagbaar en als tweedehands goed verkoopbaar, een uitstekende kwaliteit en een lokale productie met een persoonlijke ‘touch’. De prijzen zijn vaak net wat duurder, maar in deze prijs zitten alle bovengenoemde aspecten en wordt hiermee aan maatschappelijk verantwoord ondernemen gedacht.

Voor Lotus koop ik ook graag naast jurkjes, comfortabele jumpers en rompers met lange mouw die zij het gehele seizoen kan dragen. De donker blauwe organic sweater uit de nieuwe collectie van Swearhouse is thuis één van onze favorieten. Deze is extreem zacht door de warme binnen voering. Deze uniseks sweater met off-houders met ruime pasvorm is perfect voor stoere meisjes en hippe jongens van alle leeftijden. Makkelijk te combineren met een broekje, jeans, legging of zelfs een tutu! De maatvoering van Swearhouse is ideaal voor ons op dit moment, 86/92 komt ideaal overheen met een 12-18 maanden oude gemiddelde dreumes.
Alle jumpers van Swearhouse zijn het basismodel, maar hebben telkens diverse patronen en hand geprinte unieke illustraties geïnspireerd op de natuur, dieren en geometrische vormen. De witte strepen in de organic jumper die Lotus draagt, lopen helemaal netjes aan de voor en achterkant en al heb ik deze zeker meer dan tien maal gewassen (en niet eens binnenste buiten), het blijft er gewoon nog als nieuw uit zien!

Stripes navy organic sweater kost € 47,95 en exclusief te koop bij Swearhouse

Credits:
Legging Maed for mini | Haarstrikje Meas babygoodies | Schoentjes Tough Cookie store | Leren tasje Donsje Amsterdam

minibelle-nl-0702minibelle-nl-0624minibelle-nl-0652minibelle-nl-0606minibelle-nl-0683minibelle-nl-0688minibelle-nl-0711

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply