Little fashionista Belle in Iglo+Indi zomer 2017

Ik kon bijna niet wachten tot de lanceringsdatum van de 1e drop van de nieuwe zomer collectie van Iglo+Ingi ! Om het al ruim een week in bezit te hebben en hier nog niets over mogen zeggen of ook maar iets te laten zien was voor mij een echte marteling. Want deze keer gaat Iglo+Indi een onovertreffelijke collectie laten zien met veel leuke uitgesproken items voor meisjes met stijl!

Suburban Adventures van de zomercollectie 2017 is geïnspireerd door het IJslandse stadsleven en de omgeving aldaar. Zoals altijd de mooie kwaliteit van organic stoffen met opdrukken van hazen, katten, vogels en insecten en heldere kleuren van papaya peach, licht citroen, aqua en hemelsblauw. De hele collectie is licht, speels en lijkt net een regenboog.

In april wordt Belle 4 jaar en omdat ik nog steeds opzoek ben naar de perfecte verjaardagsoutfit voor haar grote dag ben ik erg enthousiast wat Iglo+Ingi deze keer te bieden heeft. Adorable Kidzz is een van de verkooppunten van dit merk in Nederland en hebben mij deze geweldige setje toegestuurd met midi rokje, kniekousen en een lange top. De maten van Iglo-Indi vind ik persoonlijk lastig in te schatten en deze zijn in maat 4-5 jaar en valt net iets ruim, maar de zomer is nog niet begonnen, hè!
De eye-catcher, sequin midi rokje in rose goud is gevoerd en de achterkant is net iets langer. Een geweldig item voor de kleine fashionista. Praktisch? Nee, het is niet bedoeld voor in de speeltuin, maar wel voor bijzondere gelegenheden. Kniekousen met goudkleurige elementen passen niet echt bij het lengte van het rokje, maar die heb ik genomen om in de zomer makkelijker te combineren met het topje. De mouwloze top met poezen is lang en ook als tuniek te dragen met een legging, korte rokje of shorts voor in de zomer.

Shop de hele outfit en nog meer van deze collectie bij Adorable Kidzz.

Fotografie:
Anna Krylova (@minibelle.nl)

@minibelle.nl-1789@minibelle.nl-2159Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international@minibelle.nl-1665@minibelle.nl-2137Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international@minibelle.nl-1614@minibelle.nl-1662@minibelle.nl-2233
Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.
Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply