De outfit van Lotus: nieuwe funky Boxbo regenlaarsjes

regenlaarzen voor kinderen en peuters

Het regent zowat elke week in Nederland en regenlaarsjes kunnen daarom niet ontbreken in de kasten van kleintjes die zo graag in plassen stampen. Vandaag heeft Lotus een monochrome Mix and Match outfit met een eye-catcher: dé regenlaarzen voor kids.

Wat wordt ik toch blij van het nieuwe merk BoxBo met hun regenlaarzen voor kinderen en peuters! Naast de te gekke kleur en designs, hebben ze ook over leeftijden en pasvormen nagedacht. Nu bestaan er 3 lijnen in hun collectie en dit gele funky model ‘Kawai’ is voor de allerkleinste van 18 maanden tot 4 jaar. Het is een lichtgewicht, laag model met extra steun in de zool. Daarnaast is ook nagedacht over het aan-en-uitdoen waarbij een hoge wreef en een extra brede opening dit heel gemakkelijk maakt. De kleinste maat begint bij 21/22 en valt goed op maat. Het staat ook nog eens prachtig bij leuke kniekousen en rokje van de Krijtwit!

Momenteel shop je deze met een aantal andere modellen van Boxbo met 15% korting bij Little Legends.
Kortingscode: HIPHIPHOORAY

Credits:
Rokje en kniekouzen Krijtwit | Shirtje Hello Bird | Regenlaarzen BoxBo

IMG_0533 @minibelle.nlIMG_0535 @minibelle.nlIMG_0539_@minibelle.nlIMG_0527 @minibelle.nlIMG_0529 @minibelle.nl

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.
Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply