De mooiste armbandjes voor baby en kind

waanzinnig mooie unieke armbandjes voor baby

Als mama van twee meisjes ben ik natuurlijk dol op allerlei accessoires en kleine frutseltjes. Armbandjes ontbreken hier natuurlijk niet aan. Een paar weken geleden vond ik surfend door de Instagram-wereld de prachtige sieradenlijn Studio Leafs. Met veel zorg en liefde maken twee zussen armbandjes voor baby’s en kinderen. En straks ook voor de mama’s!

Elke unieke armband van Studio Leafs heeft een samenstelling van steentjes met eigenschappen en zijn naar wens samen te stellen. De armbandjes zijn gemaakt van mooie materialen als sterling-zilver en edelstenen. De collectie wordt gekenmerkt door bijzondere ontwerpen en de mooie kleuren die zijn gebruikt die ook nog de laatste trends opvolgen. Het zijn prachtige musthaves om cadeau te geven of om te krijgen.

Op de website van Studio Leafs zijn de eigenschappen van de edelstenen te lezen en kun je een uniek en bijpassend cadeau bestellen die speciaal voor jou wordt gemaakt. De armbandjes kunnen in diverse maten besteld worden die passen bij de leeftijd met een extra stukje ketting zodat deze langer gedragen kan worden. Aan de hand van de geboorte datums van Belle en Lotus en hun karakteristieke eigenschappen zijn bepaalde stenen samengesteld. Edelstenen versterken eigenschappen. Lotus is Maagd, vrij rustig maar ook erg eigenwijs. Ze lacht veel, maakt veel grapjes en is sociaalvaardig. Studio Leafs heeft voor Lotus een Harmony- armband gemaakt met sodaliet, roze kwarts en zilveren kralen. Een erg leuk detail is het uni mini zilveren bedelhartje die het nét wat speelser en bijzonder maakt! De armbandjes stralen rust en schoonheid uit en worden in een prachtig doosje geleverd.

Een grappig feitje: De zussen vertelde mij dat zij dezelfde sterrenbeelden als Belle en Lotus hebben en dat zij elkaars beste vriendinnen zijn. Dat beloofd veel moois voor de toekomst.

Bij Studio Leafs ben je verzekerd van een uniek, persoonlijk en origineel cadeau. Bekijk de website om jouw persoonlijke sieraad samen te stellen.

Credits:
Fotografie Anna (@minibelle.nl)
nOeser comfy raspberrry jumpsuit uit de winter collectie 2016-2017 nu met 40% korting hier

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.
Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply