I’ve got a big fish today | nOeser zomer 2017

Copyright @minibelle.nl zomer 2017 new collection sneak peek

“Big fish, little fish” is het thema van de zomer collectie van nOeser van 2017. Uitgedost met prints van stoere schildpadden, spannende haaien en gedetailleerde roggen zijn in deze collectie verder prachtige trendkleuren als ocean blue, koraal roze en shark grey te ontdekken. Vandaag mogen we een exclusieve sneak-preview geven van een supermooi voorjaarssetje!

Steeds opnieuw verrast nOeser ons met een nieuwe waanzinnige collectie die voor kinderen herkenbaar is vanwege de prints en kleuren én draagbaar en verantwoord geproduceerd is. Zoals gebruikelijk werkt nOeser met het kenmerkende zachte biologische katoen, afgewisseld met toffe streepjes in french terry, zachte sweats en luchtig gewoven katoen. Deze collectie zit vol verrassingen, want naast de speelse prints en mooie zomerse kleurtjes is deze collectie uitgebreid met veel nieuwe modelletjes! Van verschillende soorten rokjes en nieuwe stijlen jumps tot geweldige zomerjurkjes. In deze collectie zorgt nOeser voor uitgebreide ‘mix and match’ mogelijkheden; met cool te combineren prints voor een urban look (jaja, hier zit een monochrome lijn in voor de liefhebbers!), maar ook prachtige basics in uni kleuren om je outfits compleet te maken.

nOeser staat voor ‘be nutty, be nice’ en dat past perfect bij Lotus karaktertje! Af en toe ruil ik jumpers en leggings om met de comfortabele jurkjes bij Lotus. Dit jurkje met een prachtig zacht goud-achtige kleur met ‘sand stones’ prints past zo mooi bij haar huidkleurtje en uitstraling. Zoals altijd zorgt nOeser voor de perfecte afwerking en pasvorm. Maat 86/92 zit heel goed en het valt ook meer als een maat 86 vind ik zelf. Hetzelfde model jurkje maar dan in koraaltinten zit ook in de collectie, maar ik vond zelf deze bruin/grijze kleur net wat stoerder! Uni leggings komen ook in de collectie steeds terug en daarmee maak je het hele setje af!

nOeser is pas vanaf 3 februari te koop via hun website maar een pre-order plaatsen kan al via Adorable Kidzz.

Credits: fotografie @minibelle.nl
Setje nOeser | schoentjes Dancing on the moon

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.
Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

2 Comments

  1. […] week heb ik een sneak preview van één van de jurkjes van de nieuwe zomercollectie 2017 gegeven. Nu is het dan echt zover dat de […]


  2. […] naar aanfoto’s? Minibelle maakte een prachtige serie van haar dochter in het zandkleurige nOeser jurkje; echt een […]


Leave a Reply