HOUSE OF JAMIE – Summer 2017 duurzaam en stijlvol

minibelle minibelle.nl house of jamie ss17 house of jamie kinderkleding

House of Jamie is een prachtig Amsterdams label dat altijd trouw is gebleven aan hun concept. Het merk staat voor comfort, duurzaamheid en uniseks. Vandaag komt de nieuwe zomercollectie van 2017 in de schappen te liggen en zoals alle voorgaande collecties is het weer een plaatje om naar te kijken: puur, zorgeloos en tijdloos…

Van elke collectie van House of Jamie heb ik wel een item. Het zijn stuk voor stuk ideale basics om te combineren. Met de chique, verfijnde details zijn er verder geen andere kleuren of accessoires nodig in de outfit. De baby- en kinderkledingcollectie is zo opgezet dat naast de bestaande modellen en kleuren ook aantal nieuwe items toegevoegd zijn aan het nieuwe seizoen. De zomercollectie van 2017 bevat maar liefst zeven nieuwe modellen met pure kleuren en twee extra grote maten (5/6 en 7/8 jaar). House of Jamie blijft trouw aan hun tijdloze concept en unieke signature in de kleding. Ruches mouwen en satijnen strikken aan de achterzijde vinden we dan hier ook weer terug.

We wonen dicht aan zee en gaan ook regelmatig naar het strand. Geen ander uitje is zo geliefd bij Belle en Lotus dan de fiets te pakken en door de duinen naar het strand fietsen om lekker met de hond te spelen, te rennen op blote voeten op het zand en nat worden en weer op te drogen onder de Scheveningse zon. Comfortabele kleding hoort daar gewoon bij en dan ben ik zo blij met deze setjes die ik voor hun heb gekozen:
De prachtige jumpsuit in mooie grijs/blauwe kleur en een zacht hoedje voor Lotus en een sneeuwwit topje met ruches en zwarte satijnen strik voor Belle gecombineerd met een zwarte salopette. De kleding valt mooi op maat en voelt heel zacht aan. Lotus draagt maat 1-2 jaar en zo valt het ook. Zij is nu om en nabij 18 maanden. Belle draagt maat 4/5 jaar en het is iets oversized maar de maat 3/4 jaar is dan alweer te klein. Ze valt dus net tussen de maten maar bij tijdloze kleding vind ik dat niet heel erg want wie zegt dat het pietje precies en strak moet? Zo’n oversized salopette met opgerolde pijpjes vind ik prachtig staan!

De nieuwe House of Jamie collectie is vanaf vandaag te koop in de webshop.
Alle lookbook beelden kun je hier bekijken.

Credits: Fotografie @minibelle.nl Canon 6D 24-128f4

minibelle minibelle.nl house of jamie ss17minibelle minibelle.nl house of jamie ss17minibelle minibelle.nl house of jamie ss17minibelle minibelle.nl house of jamie ss17minibelle minibelle.nl house of jamie ss17minibelle minibelle.nl house of jamie ss17minibelle minibelle.nl house of jamie ss17minibelle minibelle.nl house of jamie ss17minibelle minibelle.nl house of jamie s17minibelle minibelle.nl house of jamie s17minibelle minibelle.nl house of jamie s17minibelle minibelle.nl house of jamie ss17

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met House of Jamie maar alle gedachten en woorden zijn volledig mijn eigen.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply