nOeser SS17: jurk van Belle voor de warme zomerse dagen

noeser zomercollectie 2017 kinderkleding ss17 blog minibelle

Vorige week heb ik een sneak preview van één van de jurkjes van de nieuwe zomercollectie 2017 gegeven. Nu is het dan echt zover dat de complete collectie nOeser kinderkleding online staat en kan er eindelijk geshopt worden. Ook heb ik nog een setje voor Belle die ik heel graag met jullie wil delen.

Dit seizoen heeft nOeser wederom een prachtige collectie met een speels designs vol kleuren en grappige illustraties. De prints en kleuren spreken kinderen erg aan en in combinatie met het geweldige zachte katoen en french terry stoffen, worden alle mama’s hier heel blij van! Dit jurkje heb ik zelf voor Belle gekozen in de hoop dat ze deze leuk zou gaan vinden: Je weet het namelijk nooit met peuters… Uiteindelijk heb ik mij om niets zorgen gemaakt. Nadat ze het aantrok wilde ze het niet meer uitdoen! Het koraalkleurige mouwloze jurkje van zacht katoen met ‘all-over’ print en gouden tinten staat haar prachtig! Belle is bijna 4 jaar en voor haar heb ik dit jurkje in de maat 110/116 genomen. Jurkje kost 32,95 euro.

“Big fish, little fish” is het thema van de zomer collectie van nOeser van 2017. Uitgedost met prints van stoere schildpadden, spannende haaien en gedetailleerde roggen zijn in deze collectie verder prachtige trendkleuren als ocean blue, koraal roze en shark grey te ontdekken. Je vindt de hele collectie op de website van nOeser en o.a. bij deze verkooppunten Adorable Kidzz, Little Different, Maysons, Room4Kids

Tip: huidige wintercollectie nu met grote kortingen bij Limango.
Meld je aan via deze link, dan ontvang je € 10 korting op de bestelling.

Credits: fotografie @minibelle.nl
Setje nOeser | kinderarmband Studio Leafs

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalnoeser zomercollectie 2017 kinderkleding ss17 blog minibellenoeser zomercollectie 2017 kinderkleding ss17 blog minibellenoeser zomercollectie 2017 kinderkleding ss17 blog minibellenoeser zomercollectie 2017 kinderkleding ss17 blog minibellenoeser zomercollectie 2017 kinderkleding ss17 blog minibellenoeser zomercollectie 2017 kinderkleding ss17 blog minibelle

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met nOeser maar alle gedachten en woorden zijn volledig mijn eigen.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply