Ammehoela Kids: kinderkleding voor avonturiers

Dit jonge ontzettend grappige en eigenzinnige kinderkleding merk Ammehoela Kids komt uit Nederland en heeft een paar weken terug haar zomercollectie van 2017 gelanceerd. Dit hippe merk heeft een uitgebreide collectie voor kinderen onder de vier jaar vol geweldige statement illustraties en tekstopdrukken.

De ontwerpen worden in Amsterdam bedacht, is organic en helemaal voor kids! ‘Go your own way!’, zegt Ammehoela Kids: Wees nieuwsgierig, veelzijdig, niet bang om de wereld te ontdekken en de grootste avonturen te beleven! Comfort, fun en duurzaamheid zijn dé kenmerken die in elke collectie terugkomen. Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen en GOTS gecertificeerd.

Vandaag heeft Lotus een setje van Ammehoela Kids aan met een grijze legging en een zacht roze shirtje. Kijk eens naar deze geweldige applicaties, diverse opdrukken en teksten erop, wat vind je daarvan? Het zijn niet alleen maar opdrukken, maar ook nog 3D prints! De aansluitende pasvorm, zachte stof en het verstelbare elastiek in de talie zorgen voor hét perfecte draagcomfort. Het ‘love’ shirtje is een prachtige combinatie met de legging voor kleine eigenwijze meisjes. De stoere wind- en waterdichte legergroen kleurige bomber is unisex en met veel mooie details uitgevoerd. Op de achterkant staat een statement tekst en het jasje is lekker gevoerd met een opvallende gele voering. Draag hem zowel kort als ietsje oversized voor de stoere look!

De hele collectie van Ammehoela Kids is te koop via hun webshop of bij een van de verkooppunten in België en Nederland.

Credits: Fotografie @Minibelle.nl

minibelle @minibelle.nl minibelle.nl ammehoela kids, kinderkleding, kindermode minibelle @minibelle.nl minibelle.nl ammehoela kids, kinderkleding, kindermode minibelle @minibelle.nl minibelle.nl ammehoela kids, kinderkleding, kindermode minibelle @minibelle.nl minibelle.nl ammehoela kids, kinderkleding, kindermode minibelle @minibelle.nl minibelle.nl ammehoela kids, kinderkleding, kindermode minibelle @minibelle.nl minibelle.nl ammehoela kids, kinderkleding, kindermode minibelle @minibelle.nl minibelle.nl ammehoela kids, kinderkleding, kindermode

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Ammehoela Kids maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

 

Leave a Reply