Dit Oilily jurkje is alles behalve saai!

oilily kleurrijke meisjes kinderkleding

Deze keer weer eens even iets anders dan de basics, monochroom en grafische prints. Vandaag heeft Belle een geweldige zachte jurk van een heel oud Nederlands kinderkleding merk aan!

Oilily is echt heel oud, het stamt uit 1963 en was toen ook al bekend van de diverse gedurfde stijlen en kleurcombinaties. Na vele jaren groot succes te kennen bleef het merk een aantal jaar stilstaan om vervolgens in 2008 een terugkomst op de markt te beleven met een vernieuwde visie. Het merk onderscheidde zich door virtuoze kleurcombinaties, een mix van invloeden uit verschillende windstreken, humoristische details, een combinatie van bijzondere materialen en een zeer hoge kwaliteit. Een vrolijk meisjesmerk met een bijzondere kenmerken, doorgestikte stof, bloemen en rushes. Niet is te gek en alles mag: blauw met groen, geel met oranje of groen! Mix en match met diverse kleuren en merken uit je kast, maak het lekker vrolijk, speels en opvallend!

Voor Belle heb ik een mooie diep blauwe sweat dress met heel bijzondere doorgestikte jersey stof gekozen. Op foto’s lijkt het stof alsof dit heel erg dik en warm is, maar niets in wat het lijkt: Het is een heel luchtig jurkje en de stof is erg dun! Dit kenmerk van deze stof is echt iets van Oilily. Dit komt bij elke collectie terug en is heel uniek. De jurk valt mooi en staat Belle prachtig, niet te smal, maar ook niet erg wijd, gewoon normaal voor een kleuter die veel rent en speelt. Ideaal voor op school! De maat valt hier ook perfect (104 bij 104cm lengte). Belle heeft zelf de sokken en schoenen uitgekozen en als een echt meisje-meisje wil ze wel eens diverse kleurtjes mixen in de outfit en dat mag en kan heel erg goed bij Oilily.

Olily lente/zomercollectie shop je bij Charly’s

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Kniekouzen Iglo+Indi | Schoenen Naturino | Haarband Sauza for kidsAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Charly’s maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply