HANDMADE EN KLEINE ONTWERPERS

Leuke leggings, harembroekjes, sjaaltjes, haarbandjes, schoentjes en beanies voor je kinderen. Je kan dit zelf samenstellen qua stof en kleur en het wordt dan helemaal voor je op maat gemaakt. Goede kwaliteit en persoonlijk contact is gegarandeerd.

Dit is de trend van nu en is erg populair op Instagram waar de meeste kleine ontwerpers en naaisters zich vestigen. Bij Tekoddig heb ik deze leggings besteld voor 14,95 euro samen met een sjaaltje voor Belle. Een erg leuk monochroom trendy stofje met Nijntjes in een comfortabele pasvorm voor een peuter. Persoonlijk gebruik ik zelden enkel zwart/witte kleding bij mijn meisjes. Er komen vaak heel wat kleurtjes bij te pas. Deze geweldige nijntjes heb ik gecombineerd met een geel Imps&Elfs shirtje. Lekker op blote voetjes straks in het gras en nu voorlopig thuis te dragen.
Hier heb ik wat links naar een paar leuke kleine winkeltjes en ontwerpers uit Nederland verzameld waar je alles voor je kleine mensje kan bestellen: Newbornmusthaves babykleding en nursery | Dancingonthemoon schoentjes | Suisses unieke bows, tasjes en kroontjes  | Babystyling babyclothes | Believemode baby en kinderkleding | Nomikids dekens en schoentjes | Florell babykleding | Studiostarling nursery | Happycreations nursery en kleding | Waterbabies kleding | HandmadebySyl tipi en speelkleden
Zeker mijn persoonlijke favorieten zijn deze inmiddels al grote ontwerpers: CarlijnQ | MingoKids | Krijwit | VanPauline | Donsje Amsterdam
IMG_8654 IMG_8678IMG_8550IMG_0314

Leave a Reply