Phil&Phae zomercollectie 2017

Phil&Phae kinderkleding zomercollectie 2017

Vandaag lanceert Phil&Phae hun tweede collectie. Deze nieuwe zomercollectie zal ongetwijfeld alweer een groot succes worden! Nieuwe items, prachtige zomerse kleuren en zoals altijd super comfortabel.

Phil&Phae is een jong Nederlands merk dat niet mee gaat met de laatste trends, maar met moderne ontwerpen komt die meerdere seizoenen meegaan. Bij dit label voor kinderen van 0-4 jaar gaat alles om rust en comfort: Natuurlijke kleurpaletten met zachte tinten die een volwassene ook zou dragen, uitgevoerd met de meest zachte materialen. De nieuwe zomercollectie 2017, genaamd ‘Edgelands’, is geïnspireerd op de natuur en rust: vergeten landschappen, onbebouwde (sloop)terreinen, bloeiende en uitgebloeide paardenbloemen en mistige ochtenden. De eye-catcher van deze collectie is de prachtige golden gele kleur!

De nieuwe zomercollectie van Phil&Phae is vanaf nu bij de nieuwe kids conceptstore Mirle and Tess te koop met een gratis verzending tot en met 5 maart! Kortingscode: PHILANDPHAE

Mirle and Tess is een nieuwe hippe online organic kids conceptstore. Hier vind je de hipste organic kledingmerkjes zoals Little Hedonist, iglo+indi, Phil & Phae en Konges Slojd voor baby’s en kinderen van 0-6 jaar.
Het concept van Mirle and Tess bestaat uit een mooie collectie van merken die zowel hip zijn, maar ook werken met biologisch katoen of natuurlijke ingrediënten. Naast kleding vind je bij Mirle and Tess ook leuke musthaves zoals mooie draagdoeken van Studio Romeo, heerlijke natuurlijke verzorgingsproducten van Enfance Paris en Minois Paris speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van kleintjes en de populaire speentjes van Natursutten. Mooie merkjes die dus ook organic of natuurlijk zijn.

Mirle and Tess organic essentials for the little ones!

Credits: fotografie Phil&Phae lookbook

PhilPhae-SS17-19PhilPhae-SS17-5PhilPhae-SS17-3PhilPhae-SS17-20bPhilPhae-SS17-20a

1 Comment

  1. […] ik al eerder hier geschreven. Dit betreft een jong Nederlands merk dat vorige week hun tweede collectie op de markt […]


Leave a Reply