Philomena Kloss: where the magic happens

Beautiful and unusual stuffed tweed bears, each of which has its own name and story!

Nederlandse versie: Philomena Kloss maakt bijzondere en hele mooie knuffelberen met elk hun eigen karakter, eigenschap en levensverhaal! Echte kameraadjes zijn het: Waanzinnig mooi, net echte mensen met hun regenjasjes, rugzakjes en kleertjes. In Odessa, in hun atelier, maken Nadya en Tanya hun karakteristieke knuffels met veel liefde en passie. Alles is zo natuurlijk mogelijk en volwassen-achtig gedaan en zijn ze echte fashionista. Hoe leuk is het als je zelf dezelfde kleertjes kan dragen als je kleine berenvriend? In twee maten (23 en 40cm), elk zijn eigen naam, karakter en verhaal met een hele garderobe die af en toe wordt bijgevoegd en uitgebreid. De knuffels en kleertjes zijn gemaakt van gerecycled vintage stoffen zoals jeans, tweed en katoen. De beertjes zijn uniek en de kleertjes worden in kleinschalige oplage geproduceerd. Ze leven echt hun eigen leven en zijn een ideaal cadeau voor kinderen en volwassenen die in de magie van speelgoed geloven!
De grote knuffels kosten circa 30 euro en ze verzenden ook wereldwijd. In Nederland zijn nog enkele beren te koop bij  EefLillemor

Meet Marie en Paul:
Marie: Is een echte huisvrouw die overheerlijke wafels maakt voor het hele bos. Ze heeft er echt talent voor. Elke beer is er gek op! Als je een keertje in de buurt bent, vergeet niet om bij de wafels de heerlijke karamel stroop te vragen: Een geheim familierecept.

Paul: Soms heeft zelfs een beer, een beetje hulp nodig. Wanneer je in een moeilijke situatie zit, kun je het beste contact opnemen met de professionele psycholoog Paul. In een zachte en comfortabele stoel, een kopje thee en een prettig gesprek wordt jouw beer weer een gelukkig beer!

English version: Philomena Kloss makes special and beautiful teddy bears, each with their own character, colour and life! These true companions are incredibly beautiful and looks like real people with their raincoats, backpacks and clothes. In Odessa, in their studio, Nadya and Tanya make their signature stuffed with love and passion. Everything is made as natural as possible looking like adult clothes and are true fashionista. How nice is that you can wear the same clothes as your little bear friend? In two sizes (23 and 40cm), each with its own name, character and story with a entire wardrobe that is filled with occasions. The cuddly toys and clothes are made from recycled vintage fabrics such as denim, tweed and cotton. The bears are all unique and the clothes are produced in small quantities. They truly live their own lives and are an ideal gift for children and also adults who still believe in the magic of toys!
Big hugs costs around 30 euros and they ship worldwide. In NL, some bears are still for sale at EefLillemor

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Philomena Kloss maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply