Outfit van Lotus: opvallend en speels! Raspberry Republic

Outfit van Lotus: opvallend en speels! Raspberry Republic

Alles kan en mag in de kinderkleding ontwerpen! Mijn liefde voor tijdloze en monochroom gaat gepaard met veel kleur en prints. En dat kan natuurlijk niet anders met twee meiden die vaker felle kleurtjes willen of helemaal blij te krijgen met een te gekke printje op hun shirtje.

Raspberry Republic is een nieuw kinderlabel uit Polen die staat voor kwaliteitsvolle, kleurrijke kleding. De collectie, ontworpen en geproduceerd in Polen, wordt gemaakt van biologisch katoen en is boordevol opvallende, gekke en vrolijke prints geïnspireerd op de natuur en dierenwereld. De print hebben veel Scandinavische invloeden in hun ontwerpen en kwaliteit is boven alle verwachtingen! Voor ontwerpers het wereld van kind en natuur is erg belangrijk en zo bundelen zij bij elke hun collectie een bijzondere boodschappen in prints: De nieuw zomercollectie 2017 heeft vier thema’s: ‘Ocean Sounds – waarbij de boodschap is dat we goed met ons afval om moeten gaan en niet zomaar alles in de zee moeten gooien. Double Trouble is een knipoog naar het velen snoepen van kinderen en dat we ze moeten leren gezond te eten. Nummertje 3 is Hi Honey en vertelt het verhaal dat kleine insecten zoals bijen heel belangrijk zijn voor onze natuur. Het laatste thema uit de SS17 collectie is Monkey Business met als boodschap dat kinderen vooral lekker moeten spelen, leven en hun fantasie de vrije loop moeten laten gaan.’


De Ocean Sounds rompertje met lange mouw heeft een all over print in blauwe tinten. Heel opvallend en vrolijk voor kleine kindjes. Het merk is unisex dus is net zo goed te dragen voor jongens! Voor Lotus heb ik het rompertje gecombineerd met de bloomers maar kan net zo goed mer rokje, legging of tuinbroek.

Raspberry Republic zomer collectie 2017 is verkrijgbaar bij deze winkels in Nederland en Belgie: JippiejajeeStormus.
Ook via de website van Raspberry Republic (verzendkosten naar Nederlands zijn €12,00)

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalCreative Commons-Licentie

Leave a Reply