Dineren in stijl met Done by Deer voor de allerkleinste

Dineren in stijl bij Done by deer: kinderservies placemat

Ergens rond de 12e levensmaand beginnen kinderen de vork en lepel interessant genoeg te vinden om ermee te gaan eten. Daarnaast zijn ze dol op diverse kleurtjes en figuurtjes en dit Scandinavische merk speelt daar handig op in met dit dinersetje van Done by deer.

Done by Deer ontwikkelt design artikelen voor kinderen. Moderne Scandinavische designs worden gecombineerd met speelse elementen. De gebruikte materialen, kleurencombinaties en details stimuleren de ontwikkeling van uw kind.

Lotus is een echt dametje aan tafel. Ze wil dan ook altijd eten met vork en lepel en sinds we dit prachtige kleurige besteksetje van Done by Deer via de Klein en Stoer online shop bemachtigd hebben, is het eten een plezierig moment van de dag voor haar en voor ons. De handgrepen zijn van zacht siliconen gemaakt en hoe kan het eten nog leuker en interessanter worden door af en toe even lekker op de geweldige Nozo de neushoorn en Elphee de olifant figuurtjes te bijten en te sabbelen. De vorm en afmeting van dit besteksetje is precies goed voor de kleine handjes zodat er geen ”Man over boord” kan gaan en gemakkelijk gelepeld en geprikt kan worden. Belle is nu 4 jaar, maar zij vind het bestek zelf ook zo leuk dat ze alle twee elke avond moeten ‘uitvechten’ wie het lepeltje en wie het vorkje krijgt!

Ook hebben we een kommetje uit dezelfde collectie, in het roze (kan niet anders natuurlijk met twee meiden hier). Super leuk bedacht is dat wanneer de pap opgegeten is, een cadeautje verschijnt; Een plaatje van een schattig baby neushoorntje! De schattige snackboard in dezelfde stijl hoort hier natuurlijk ook gewoon bij: Leg wat gesneden fruit of groente erop of gebruik het voor het knutselen met verf of klei. Alles kan want het hele dinersetje is vaatwasser bestendig en is op natuurlijke wijze geproduceerd zonder schadelijke stoffen.

Ideaal is ook deze KG Design placemat in diverse kleurtjes en vormen voor op de eettafel. Het is flexibel en gemaakt van BPA-vrije siliconen. Is op elke ondergrond te gebruiken en schuift niet. Alle schaaltjes, kommetjes en borden blijven als het ware ‘kleven’ aan de siliconen oppervlakte van de placemat. Na gebruik is deze gemakkelijk af te wassen onder de kraan. De Klein en Stoer online store heeft een ruim assortiment van deze placemats.


Klein en Stoer is een online store met leuk en duurzaam speelgoed gecombineerd met lifestylemerken en stoere houten meubels. In Roosendaal staat een showroom waar je op afspraak de collectie kan bekijken en afhalen. Daan en Sjors zorgen voor de persoonlijke aandacht, feestelijke verpakking en bezorging de eerst volgende dag! Gebruikt kortingscode ‘SPRING15’ voor 15% korting op alles!


Shopping informatie:
• Kinderbestek roze Done by Deer €16,95
(Siliconen handvatten zijn vaatwasmachinebestendig, niet te gebruiken in de magnetron)
• Schaaltje roze Done by Deer €6,96
(100% melanine, formaldehydevrij; vaatwasmachinebestendig, niet gebruiken in de magnetron)
• Snackboard gestreept roze Done by Deer €9,95
(100% melamine, formaldehydevrij; vaatwasmachinebestendig, niet gebruiken in de magnetron)
• Placemat wolk wit €19,95
(siliconen, BPAvrij)

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Klein en Stoer maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

 

Leave a Reply