De outfit van Senne: waarom unisex voor jongens helemaal in is

copyright @kimroza mirle&tess, phil&phae, minibelle, minibelle.nl, kindermodeblog, trends zomer 2017 kinderkleding unisex outfit voor jongens phil phae kledingtrends

Deze zomer zijn de kledingtrends voor kinderen voornamelijk gericht op meiden. Er is heel veel roze te zien in de nieuwe collecties en de stoffen zijn veelal luchtig. Echter…ik (Kim) heb geen meid, maar een stoere jongen! En toen waren de vele jurkjes en strikjes die ik in de trends voorbij zag komen best wel even slikken.

Nu zijn er voor jongens best wel wat stoere outfits te vinden, helaas vind ik die stijl niet echt bij Senne passen. Hij heeft een meer softere uitstraling, die ik graag accentueer door zachte kleuren of items die zowel door jongens als meiden gedragen kan worden.

Unisex kleding is voor ons dan ook echt de uitkomst, de stijl zit dan vaak tussen lief en stoer in. Bovendien is comfortabele kleding toch echt een must voor kleine kindjes. Gelukkig zijn er voor het komende seizoen ook nog genoeg collecties te vinden die unisex kleding uitbrengen. Deze romper van Phil and Phae is daar een goed voorbeeld van. Een mooie mintgroene pasteltint die prachtig kleurt bij Senne zijn blonde haren, maar ook bij meer donkere kindjes geweldig zal staan. Door de drukknoopjes aan de voorkant is de romper gemakkelijk aan en uit te trekken. Daarnaast is de stof niet te dik en voelt deze heerlijk zacht aan. Perfect voor het wat mooiere lente weer straks! Phil and Phae heeft nog meer unisex items die ook goed te combineren zijn met andere merken door de rustig kleuren en prints.

Deze mintgroene romper van Phil and Phae en meer uit deze collectie shop je online bij Mirle and Tess. Kortingscode PHILANDPHAE voor gratis verzenden!


Mirle and Tess is een webshop die zich richt op kwalitatief goede organic kinderkleding merken en verzorgingsproducten. Dit is een shop die haar merken en producten met zorg heeft uitgekozen en is een waar paradijs om in rond te neuzen.

Credits: fotografie en tekst ©kimroza

copyright @kimroza mirle&tess, phil&phae, minibelle, minibelle.nl, kindermodeblog, trends zomer 2017 kinderkledingcopyright @kimroza mirle&tess, phil&phae, minibelle, minibelle.nl, kindermodeblog, trends zomer 2017 kinderkledingcopyright @kimroza mirle&tess, phil&phae, minibelle, minibelle.nl, kindermodeblog, trends zomer 2017 kinderkledingcopyright @kimroza mirle&tess, phil&phae, minibelle, minibelle.nl, kindermodeblog, trends zomer 2017 kinderkledingcopyright @kimroza mirle&tess, phil&phae, minibelle, minibelle.nl, kindermodeblog, trends zomer 2017 kinderkleding

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Mirle and Tess maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van ©kimroza is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply