Gespot: Hippe schoenen voor mama’s en dochters van Studio Maison

Studio Maison is een nieuw merk op de Nederlandse markt. Vanaf dit zomerseizoen hebben ze een te gekke collectie van hippe sneakers voor zowel meisjes als mama’s!

Als mama draag ik niet zo vaak hakken maar juist schoenen met een sportieve look. Puur omdat ik heel snel de trap op en af moet kunnen gaan, de speeltuin inga met zand overal, de kinderen naar school brengen en met de fiets ophalen of anders lopend. Dan zijn comfortabele sneakers echt de uitkomst en heb deze dan ookin diverse designs en merken.

Een paar maanden terug ben ik opzoek gegaan naar leuke sneakers voor Belle en heb ik dit nieuwe toffe merk ontdekt: Studio Maison. Ook was ik blij verrast wanneer ik hoorde dat het ook in volwassen maten leverbaar is (Mademoiselle lijn maten 32-40)! Studio Maison is het nieuwe merk met een sportieve twist en een te gekke eyecatcher: Mooie dikke zolen met uppers in allerlei kleuren met contrasterende sterren, gemaakt van 100% leer en ze hebben de beste pasvorm. Ik heb gekozen voor de suède uitvoering met sterrenen dit model Stardust Swear is voor de prijs van 84,95 euro te verkrijgen. De sneaker is uitgevoerd in beige suède, de binnenvoering is van leer en het voetbed is uitneembaar. Leuk detail zijn de gouden sterretjes aan de zijkant, de witte veters en het hielstuk.


De collectie is beschikbaar van maat 32 t/m maat 40 en vanaf volgend seizoen ook in kleinere maten.
De verkoopprijzen liggen tussen de € 79,95 en € 109,95.
Verkrijgbaar bij o.a. Omoda en Ko&Flo.

Credits: fotografie ©minibelle.nl

@minibelle.nl-3231@minibelle.nl-9455Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international@minibelle.nl-3232Creative Commons-Licentie

Leave a Reply