MONOCHROME TREND

We kunnen deze trend natuurlijk ook niet ontwijken. Zelfs wanneer je een meisje hebt kan je best wel leuke stoere edgy setjes maken.

Ik heb een leuk rokje van Huxbaby in de sale gekocht met speelse grafische elementen. Al twijfelde ik nog wat betreft de combinaties ermee en of het echt wel leuk is met een langere achterkant. Op het moment dat ik die thuis heb gekregen waren alle twijfels gelijk weg: het materiaal is dun, zacht en het staat echt te leuk bij Belle. Huxbaby is een unisex kledingmerk voor de allerkleinste. Gemaakt van superzacht biologische katoen en handgezeefd dus de print die je krijgt is altijd uniek. Urban design, minimalistisch en monochroom gaan gepaard met een mooie kwaliteit en pasvorm. Belle draagt hier maat 4 van dit setje. Het rokje is een eyecatcher op zichzelf dus voor de boventop heb ik een simpele tanktop van Yporque gebruikt. Een simpel hemdje van de Hema zou hier ook goed bij staan. We hebben samen lekker lol gemaakt met deze geweldige trendy speelgoedmand van Tellkiddo. De mand is gemaakt van stevig papier en is met diverse afbeeldingen te verkrijgen. Deze mand is een echt design object, onmisbaar in elke kinderkamer. Lotus heb ik in het setje van Tekoddig gestyled met haar allerliefste Badbutt Grizzly knuffeltje van Mana’o Nani. Mana’o Nani is een hip Pools merk dat super zachte “travel buddies” maakt. Deze knuffels hebben kleine verborgen magneetjes zodat je het knuffeltje kunt vastmaken aan de riempjes van de maxicosi. Ook plakken ze goed op koelkasten en andere magnetische oppervlakken!
Rokje Huxbaby bij Krijtwit | Tanktop Yporgue bij BambiniAmore | Toy storage paper bag Tellkiddo bij Orange Mayonaise | Mana’o Nani travel buddy’s bij Little Wonnahaves

IMG_0737IMG_0806
IMG_0501

Untitled-1

Leave a Reply