CARLIJNQ SS16

Ik hou van comfortabele kleding voor mijzelf en voor de kinderen. Als een echte peuter weigert Belle soms kleding die te strak of te smal is, te scherp of te ruw aanvoelt of ga maar zo door. Het liefst loopt ze hele dag in onderbroek of pyjama.

Niet zo lang geleden heb ik kennis gemaakt met het geweldige merk genaamd CarlijnQ. Handgemaakt, duurzaam en unisex is haar handelsgeest. Met liefde voor kleertjes, stoffen en een grafische basis maakt Carlijn super leuke monochrome spulletjes voor de kleintjes. Carlijn maakte in eerste instantie kleding voor haar eigen dochter, maar kreeg zoveel enthousiasme reacties dat zij een eigen kledinglijn begon. Dit seizoen gebruikt ze een oker-gele kleur gecombineerd met leuke speelse elementen in de stoffen. Duurzaamheid en comfort is onmisbaar. Daarnaast staat CarlijnQ voor mooie kwaliteit: De kleding is gemaakt van 95% organic cotton and 5% elasthan. Het feit dat Organic cotton zachter is voor de gevoelige babyhuidjes, het beter ademt maar vooral een stuk beter voor het milieu is, is iets dat ik erg belangrijk vind.
CarlijnQ maakt niet enkel kleding maar ook een home-collectie: swaddies, beddengoed en dekentjes. Een paar weken geleden heb ik een mooie prijs gewonnen via andere blog; namelijk 50 euro shoptegoed bij een winkel net over de grens waar ik deze Carlijn artikelen heb kunnen aanschaffen. Ik heb daar gelijk goed geshopt en uiteraard veel meer uitgegeven dan het prijzengeld, maar o wat ben ik blij met deze lichtgrijze sweatpant broekjes met een off white boordje aan de onderkant. De sweatpant is gemaakt van GOTS-Organic Cotton en degene voor Belle is maat 98/104 en voor Lotus in maat 74/80. Hadden ze maar een maatje 36 voor mijzelf… 🙂 Het haarbandje is ook van CarlijnQ en is een echte musthave van dit jaar!
Sweatpant, haarbandje, bedset Drops koop je bij CarlijnQ en oa bij Adorablekidzz

IMG_1261 IMG_1273 IMG_1302 IMG_1320 IMG_1321IMG_1703

Leave a Reply