Belle 4 jaar: de mooiste verjaardagsoutfit en een superleuk feestje!

Belle 4 jaar: de mooiste verjaardagsoutfit en een superleuk feestje!

Afgelopen 10 april is Belle 4 jaar geworden en we hebben dit uiteraard met een fijn feestje gevierd! Natuurlijk in stijl met een te gekke outfit, decoraties en een prachtige en heerlijk lekkere taart!

Maanden lange voorbereidingen, twijfel over de ene of de andere outfit en de kleur, maar ook de traktaties maken en de gastenlijst bedenken. Eindelijk is het zover en wordt het kleine meisje die graag zo groot wil zijn wakker met de mooiste lach die er bestaat. “Ja, ik ben nu écht jarig!”, zegt ze trots. Gelijk is ze haar cadeautjes open gaan maken, kaarsjes uit gaan blazen en honderdduizend vragen stellen. De dag kon ook echt niet meer stuk want het is een prachtig mooie en warme dag en besluiten we daarom maar om het feestje in onze achter(speel)tuin te vieren. Een echt ‘thema’ (naast de eenhoorn) hadden we niet, maar veel goud en roze tinten in de versiering en de outfit waren breed vertegenwoordigd.


• De mooiste decoraties in stijl zijn door Musthave Party verzorgd: Van prachtig marmeren ballonnen van Meri Meri met gouden koord tot de praktische kartonnen bekers en bordjes met haartjes patroon. Deze online shop met party- en decoratieartikelen heeft een breed assortiment voor elke gelegenheid. We hebben diverse ballonen besteld en deze met de bijgeleverde heliumtank zelf opgeblazen. Echt een uitkomst en ze blijven de hele dag zweven!

• De verjaardagsoutfit van Belle is een echt kleutermeisje-outfit: Is van iglo+indi en heb ik samen met Belle in de Adorable Kidzz online concept store uitgezocht. De prachtige driekwart lange rok met pailletten is een echte eye-catcher. Het schattige kroontje heb ik van de Myracle webshop en ze zitten met 8 stuks in verpakking en zijn in diverse kleuren leverbaar.

• Belle is een echte fan van eenhoorns en om die reden heb ik een verrassing geregeld: de mooiste en de lekkerste lemon-raspberry taart met een schattig eenhoorntje erop! De taart is werkelijk te mooi om op te eten en komt van Cherry Red Cake.

Credits: fotografie ©minibelle.nl

@minibelle.nl-0689Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international@minibelle.nl-2530Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply