Schoolvakantie tip: Vers fruit plukken in de regio

Hoe leuk is dat om in het zonnetje in de speeltuin van jouw zelf geplukte fruit kan gaan genieten? Laten we dat van de week nu zelf hebben ervaren bij de plaatselijke ‘plukkerij’…

In de vakantie zijn er van die dagen dat je echt even niets te doen hebt en dan ga ik altijd opzoek naar leuke binnen en buiten activiteiten voor elke leeftijd. Deze keer naar de kwekerij Plukkerij Framblij in Monster. Het is op woensdagen tussen 14-16 uur en op zaterdag tussen 10-12 uur open waarbij je allerlei seizoen fruit kan plukken, proeven en natuurlijk opeten! Er is een kleine speeltuin en theehuisje bij. Voor de kleine kindjes kan voor een kleine bijdrage pony in een wei worden gereden.

Heel veel fruit was er ook weer niet om te plukken (het meeste is natuurlijk al geplukt gok ik omdat we vrij laat aankwamen). Maar wel prima voor een klein bakje van 2.50 euro. Belle kreeg als oudste een schaar en Lotus mocht helpen bij het plukken van aardbeien en bramen. De blauwe bessen groeien volop onderin en dat is wel zo handig voor de kleine kindjes, die kunnen dat dan zelf pakken. Het bakje van Lotus kwam in het begin maar niet vol, het verdween gelijk in haar buikje.

We hebben een onwijs gezellige middag gehad!

Credits:
belle: noeser jurk
lotus: jurk van my sweet patato jurk |  bijeschoentjes sandalen
fotografie ©minibelle.nl

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international
Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalCreative Commons-Licentie
copyright ©minibelle.nl do not copy without my permission

Leave a Reply