Hotspot: genieten van de geitjes op boerderij ’t Geertje

Wat is de vakantie toch fijn en zeker wanneer we wekelijks kleine uitstapjes maken naar verschillende kindervriendelijke locaties.

De afgelopen week zijn we naar de geitenboerderij ‘Het Geertje’ geweest, de leukste boerderij van Zuid-Holland.

Het is een geweldige plek voor een dagje uit voor gezinnen met kleine kinderen. Een leerzaam dagje vol plezier in een prachtige natuurlijke omgeving.

Er is van alles te doen en te beleven. Er is een plaatselijke boerenwinkel, een speeltuintje en een boerderijrestaurant, maar het leukste is dat je met allerlei  diertjes kan aaien en knuffelen en waar je zelfs melk kan geven aan schattige lammetjes. Voor 1 euro heb je een mini flesje, perfect voor kinderhandjes. Naast de geiten zijn er ook koeien, ezels, pony’s en varkens, kippen en pauwen te vinden op de boerderij. Kinderen van alle leeftijden mogen een korte pony rit maken. Op het trekkersveldje van de boerderij kan je zelfs overnachten in eigen tent of in een blokhut. Aan het water aan de achterzijde van de boerderij bestaat zelfs de mogelijkheid om met gehuurde roeiboten of kano’s een stuk te gaan varen. Ook kun je bij de boerderij kinderfeestjes geven!

Geitenboerderij Het Geertje in Zoeterwoude is elke dag geopend en entree is gratis.

Credits:
lotus: phil&phae jurk | maed for mini sokken | naturino schoenen
belle: lötiekids ballerina top en broek | meas babygoodies pompom haarband
fotografie: ©minibelle.nl
Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalCreative Commons-Licentie
copyright ©minibelle.nl do not copy without my permission

Leave a Reply