HEMELSBLAUW BOBBI RAVIOLI

Dit prachtige jurkje van Bobbi Ravioli hing al zeker een halfjaar lang in de kast. Deze heb ik tijdens de sale van vorige jaar gekocht, maar de maat was nog veel te groot voor Belle.

Eindelijk is ze groot genoeg om dit prachtige zachte jurkje aan te doen. De pasvorm is echt werkelijk geweldig! Het heeft onopvallende zakjes aan de zijkant en Belle als echte peuter vindt het natuurlijk fantastisch om lekker met haar handjes in de zakken te lopen of  om daar iets te verstoppen. Aan een zijde heeft het jurkje een mooi gestikt lintje in diverse kleurtjes; zo kun je dit jurkje ook goed combineren met een rode of een donker blauwe legging of kniekousen. Belle vind het heel fijn om in mooie kleding te lopen die ook nog eens comfortabel zit. Bobbi Ravioli maakt eenvoudige, eigentijdse jurkjes met bijzondere accenten van zeer goede kwaliteit.

Jurkje Bobbi Raviloli

IMG_5852IMG_5851IMG_5842

Leave a Reply