De trend van het seizoen: Red-Rag hoge veterschoenen

Je ziet het tegenwoordig overal bij de kleuters en teenagers: De halfhoge en hoge veterboots in diverse kleuren en stoffen. Ze zijn niet alleen trendy maar ook heel erg praktisch!

In Belle’s leeftijd van 4 jaar is een degelijke schoen heel erg handig voor het spelen en voor naar school, het liefst met rits (want ik zie al die arme juffen al voor me die elke keer na gym 60 schoenen moeten strikken). Het liefst heb ik ze niet in het zwart, maar wel in een mooie donkere kleur die bij alles past en niet te snel vies wordt…Te veel eisen? Nee, want in de nieuwe collectie van de Red-Rag zitten diverse stoere veterschoenen voor meiden (en dames)!

Belle kiest altijd zelf haar nieuwe schoenen, zo weet ik dat ze er veel plezier van gaat hebben en worden ze daarom (bijna) dagelijks gedragen. Deze keer is Belle niet voor roze gegaan en niet voor bloemetjes en vlindertjes, maar voor ‘Drakenschoenen’: half hoge veterboots met een heel bijzondere hagedissen-ontwerp van Red-Rag. Het leer is op een speciale manier uitgesneden waardoor de structuur lijkt op die van de huid van een hagedis. De kleur is heel mooi, een beetje goud, groen en bruin. Naast een vetersluiting hebben de boots ook een ritsje, zodat ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De voering is gemaakt van leer en de zool van rubber. De binnenzool is uitneembaar.

De lizards veterboots van Red-Rag kosten € 99.95 en vallen goed op maat. Ze passen bij elke outfit en om dierendag helemaal compleet te maken draagt Belle maillots en een jurkje uit de nieuwe wintercollectie van Br@nd for girls.

De uitgebreide collectie van Red-Rag shop je bij diverse retailers.
www.redrag.nl

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission.

Leave a Reply