De nieuwste Mini Micro step Deluxe van Lotus

Micro step is de crème de la crème onder de steppen. Een stoer en gezond alternatief voor dreumes of peuter die niet meer in de buggy wil.

Zo ging het ook met Belle toen zij één jaar werd en kreeg daarom het inmiddels oudere model van de Mini Micro step cadeau van ons. Deze werd een aantal jaar intensief gebruikt tot we hem een keer ergens vergaten mee te nemen.. Heel jammer en Belle was natuurlijk verdrietig, maar dat gaf mij een goede reden om het nieuwe model voor Lotus uit te proberen die net 2 was geworden. De Mini was inmiddels voor Belle met haar 4,5 jaar al bijna te klein geworden.

Alternatieve merken heb ik niet eens overgewogen, omdat de steps van Micro steps zo degelijk zijn. De nieuwe collectie van steps voor de allerkleinste zijn ook nog eens heel sierlijk, met veel mooie kleurtjes en extra details!

De Mini Micro step Deluxe is een ideale step voor kinderen vanaf 1,5/2 tot 5 jaar. Ze zijn licht in gewicht en makkelijk bestuurbaar. Het stuur is in hoogte te verstellen, voelt stevig aan en komt met een veilige rem. De step is goed voor de ontwikkeling van de grove motoriek en wordt bestuurd door het gewicht van het lichaam naar links of rechts te verplaatsen waarnaast ook de stuurstang de richting kan bepalen. Zelfs de kleine dreumesen hebben snel door hoe het werkt. De Mini Micro step gaat tot de leeftijd van ongeveer 5 en zelfs met dagelijks gebruik is deze niet kapot te krijgen. Hij is bijna geruisloos en kan ook makkelijk binnenshuis gebruikt worden om te oefenen.

En hoe gaaf is dat je de step kan oppimpen met extra accessoires als lichtjes, tasjes, dierenkoppen, slingers en stickers! Voor de eigenwijze peuters die nog niet zulke lange afstanden kunnen steppen of gewoon niet willen, is er een multifunctioneel trekkoord Step’nTrek te koop die je bevestigd aan de bovenzijde van de stuurstang. Hup, beide benen op de step en dan trek je hem zo achter je aan. Heeft je kind genoeg van steppen, dan gebruik je hetzelfde koord zodat je de step over je schouders kan dragen.

Lotus is bijna onafscheidelijk van haar ‘steppie’: speeltuin, bos, strand (echt waar!), winkels, campings en natuurlijk op stedentrips. Afgelopen zomer hebben we Venetië aangedaan en ik raad je aan: Laat alle bagage vallen, maar vergeet vooral de steps van je kinderen niet!

Meer informatie en verkooppunten:
www.micro-step.nl

 

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply