Stoere en unieke regenlaarsjes van BoxBo

Stoere unieke duurzame regenlaarsjes van BoxBo

Zijn jullie kinderen ook gek op regen én regenlaarzen? Regen of niet, het liefst willen ze die altijd aan! En als je de regenlaarzen nog eens duurzaam, comfortabel en hip wilt hebben… dat kom je uit bij de uitgebreide collectie van het Franse merk Boxbo rainboots.

BoxBo regenlaarsjes zijn een echte eye-catcher met vrolijke hippe kleuren en aandacht aan elke klein detail. Naast de te gekke kleur en designs, hebben ze ook over leeftijden en pasvormen nagedacht.

Dit extra lage model ‘Kerran Rabbit ’ is in de maat 22-29 verkrijgbaar. De roze Kerran laarsjes worden gemaakt van eco-duurzame materialen en zijn lichtgewicht met extra steun in de zool. Daarnaast is ook nagedacht over het aan en uitdoen, waarbij een hoge wreef en een extra brede opening dit heel gemakkelijk maakt.

BoxBo diverse modellen verkrijgbaar in Nederland o.a. in deze winkels:
Little Legends; Fashion Bootz

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply