Launched | kleurrijke SS18 collectie van Raspberry Republic

Launched | kleurrijke SS18 collectie van Raspberry Republic

De nieuwe collectie van het Poolse merk Raspberry Republic is een echt feestje met al die kleurrijke prints en comfortabele kleding. Vanaf vandaag ligt de collectie in de winkels.

Raspberry Republic is het kinderlabel dat voor kwaliteitsvolle en kleurrijke kleding staat. De collectie, ontworpen en geproduceerd in Polen, wordt gemaakt van biologisch katoen en is boordevol opvallende, gekke en vrolijke prints geïnspireerd op de natuur en de dierenwereld. De prints hebben veel Scandinavische invloeden in hun ontwerpen en de kwaliteit is boven alle verwachtingen! Voor ontwerpers is de wereld van kind en natuur erg belangrijk en zo bundelen zij in elke collectie van hun een bijzondere boodschap in de prints. De kledingstukken hebben een basic-fit en in elke collectie zitten weer verrassende nieuwe pasvormen!

Lotus en Belle hebben beide dezelfde Pharaon prints in hun outfits en kunnen makkelijk twinnen deze zomer. Het basic-fit jurkje staat Belle heel mooi en het midi zwier rokje van Lotus heb ik uit het setje met de korte top. Het topje dragen we niet, maar een leuke combi is te maken met de tanktop die dezelfde print heeft.

www.raspberryrepublic.pl
De nieuwe collectie is te o.a. bij deze winkels: Axclusief, Little wannahaves en Jippiejajee!

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply