Lookbook shoot ss18 | Little Department Store

Lookbook shoot ss18 | Little Department Store

Wat was dat leuk zeg! Mijn eerste opdracht in de kinderfotografie en dan gelijk bij de leukste concept store van Rotterdam!

Fotografie en styling van kinderkleding en accessoires is iets wat ik met heel veel passie doe, niet alleen bij mijn eigen kinderen, maar ook bij anderen. Brigitte van de Little Department Store heeft mij gevraagd om een mooie lookbook-shoot te verzorgen van de nieuwe zomer collectie die in haar winkel hangt. De leukste en bekendste merken vind je daar zoals Mini Rodini, Lotiekids, Le Big, Phil&Phae, Kidscase, 1+ in the Family, Gro Company, Little Indians, Noeser en veel meer.

Over de locatie voor de fotoshoot hoefden we niet lang na te denken want het winkelpand is prachtig met witte muren, glas in lood ramen en (heel belangrijk) voldoende licht. Met maar liefst 9 lieve en schattige modelletjes, die zich aangemeld hadden via de social media oproep, ben ik aan de slag gegaan. Er werd gedanst, gesprongen, gewerkt en vooral heel veel gelachen tijdens de shoot.

Little Department Store is een heel gezellige en onwijs mooie winkel aan de Kleiweg 97a in Rotterdam. Vlak bij het Plaswijkpark en is als dagje uit gemakkelijk te combineren.

Wil je ook zo’n lookbook fotoshoot op locatie, stuur dan een mailtje naar info@minibelle.nl

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply