Belle en Lotus style | Retro style: Room Seven SS18

Belle en Lotus style | Retro style: Room Seven SS18

Een nieuw tof merk in de zomerkast van de meiden: Room Seven. Op en top Nederlands met de mooiste kwaliteit.

Room Seven is een merk dat wellicht voor de meeste bekend staat als een merk dat prachtig kinderbeddengoed en accessoires collecties ontwerpt. Zo is het destijds in 1994 begonnen, maar sinds 2005 zijn hier ook geweldige uitgebreide kinderkledingcollecties bijgekomen.

Voor ons is het merk nieuw want we hebben hier nog niets van in de kast hangen en wat was ik toch blij verrast door deze mooie kwaliteit en aandacht voor de kleinste details. De mix en match van de retro printjes en stofjes is prachtig te noemen. De collectie is uiterst kleurrijk en perfect voor vrolijke meisjes die van leuke bloemetjes-, hondjes- en figurenprints op jurkjes en rokjes houden!

Lotus heeft een onwijs schattig jurkje ‘Desiree’ met een hondenprint en ruches bij de schouders uitgekozen. De pasvorm is perfect! Er zit een rits aan de zijkant, maar deze gebruiken we niet. Belle heeft, ondanks dat ze toch wel meestal liever een jurkje wil, deze keer gekozen voor een kort broekje en een shirtje. Het is een echt retro-style setje geworden met een korte sweat shorts in de welbekende hondjes print en een wijd T-shirt in het rood.

www.roomseven.nl

Belle: regenlaarzen van Boxbo | kniesokken van Phil and Phae | ketting van Pop Cutie
Lotus: armbandje van Chicks from heaven

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply