Hotspot | weekendje weg op het Landal park Het Vennenbos

Wat een heerlijk weekendje weg was dat: vol zwem en speelplezier bij het Landal park Het Vennenbos.

Zo af en toe het is heerlijk om een paar dagen met de kinderen weg te gaan ergens in Nederland of net boven de grens. Deze keer hebben we gekozen voor één van de parken dichtbij de Efteling. Met de intentie om een dagje Efteling eraan vast te plakken gingen we hier heen, maar de slechte weersomstandigheden hebben een wijziging in onze plannen gemaakt.

In Landal ‘Het Vennenbos’ zijn we nooit eerder geweest, maar het leek ons een prachtige locatie met al die kleine watertjes in een bos vol dennenbomen. We hebben een gerenoveerd 6-persoons huisje genomen (alle huisjes worden daar een voor een aangepakt en zijn binnen een paar jaar allemaal opgeknapt). Prima schone huisjes met een ruime badkamer en van alle gemakken voorzien zoals koffiezetapparaat, vaatwasser en open haard. Honden zijn ook welkom, zelfs in het café en de restaurants in het park.

Het was vreselijk koud dit weekend met veel wind en sneeuw, maar het was zeker niet saai. We hebben van alles gedaan: Zwemmen in het spetterende subtropisch waterparadijs, deelnemen aan verschillende animatieprogramma’s, kort (vanwege de kou) de kinderboerderij bezoeken, spelen en gillen in de indoorspeeltuin, ijsjes eten en spelen met Bolo, Puk & Pelle. Vervelen was onmogelijk! Kortom een geslaagd weekendje weg met allerlei leuke activiteiten voor de kinderen met genoeg rust voor de ouders.

Een handige tip voor de ouders: Vergeet het loopfietsje of de Micro Step van de kinderen niet mee te nemen! Het park is in principe autovrij en op deze manier ben je ook snel bij de speeltuin of het zwembad. Gebruik dit handige slotje voor de steps of fietsjes als je deze buiten wil laten staan.

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply