Belle style | Sportief en stoer Ninni-vi look

Yes, the sun is out en we gaan nu echt eindelijk al onze zomersetjes uit de dozen toveren! Dit sportieve jurkje van Ninni-vi uit de nieuwe zomercollectie een is favoriet hier.

Belle doet ontzettend veel aan sportieve activiteiten zoals tennis, turnen, zwemles en ballet. En al houdt Belle echt niet van broeken (ja, zelfs als ze moet sporten gaan de joggings moeilijk aan), houdt ze wel ontzettend veel van sportieve rokjes en jurkjes in combinatie met kniekousen. En natuurlijk ook een leuk roze kleurtje is een pré.

Ninni-vi is een Nederlands merk met een uitgebreide collectie aan vrolijke meisjeskleding en -schoenen. Het is uitstekend geschikt voor stoere meisjes die van comfort, sport en plezier houden. De collectie is heel hip en heeft leuke details en uitgesproken prints. Stoere kleding die toch lekker zit en praktisch is om te dragen voor meisjes die graag bewegen.

Het staat werkelijk prachtig bij Belle met zijn smalle pasvorm. En als nog tot kort geleden waarbij Belle kniekousen maar niets vond, vindt ze het nu altijd om leuk aan te doen, zelfs over de maillots heen. (Al vind ik het zelf altijd mooier staan op blote benen met sneakers of korte laarsjes aan).

Ninni-vi valt altijd wat kleiner (smaller) dan normaal. Belle is 113 cm en heeft een jurkje met maat 110/116 aan.
www.ninnivi.nl

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply