Inklapbare step: ideaal voor op vakantie, een dagje uit of op de fiets!

Ja, hij bestaat echt! Dat is namelijk het nieuwe inklapbare model van Micro Step Maxi. Een makkelijk opvouwbaar step die je overal mee naartoe kan nemen.

Belle is nu 5 jaar en heeft haar stoere korlaroze Mico step Maxi sinds ze 4,5 jaar is. Er zijn diverse kleurtjes en variaties van de inklapbare versie. Ideaal wanneer de auto al uitpuilt als we op vakantie gaan of een weekendje weg. Maar ook perfect om met je eigen fiets mee te nemen: Die hang je dan gemakkelijk aan jouw stuur. Ik doe dat best vaak met een zitje achterop de fiets wanneer ik Belle en haar vriendinnetje van school haal, zo kan Belle met de step terug en haar vriendinnetje achterop de fiets.

De Maxi Micro Step Deluxe heeft een inklapbare stuurstang en is een ideale step voor kinderen vanaf 5 t/m 12 jaar. Ze zijn licht in gewicht en makkelijk bestuurbaar. Het stuur is ook in hoogte te verstellen. De step is goed voor de ontwikkeling van de grove motoriek en wordt bestuurd door het gewicht van het lichaam naar links of rechts te verplaatsen waarbij ook de stuurstang de richting kan bepalen. En hoe gaaf is dat je de step kan oppimpen met extra accessoires als lichtjes, tasjes, dierenkoppen, slingers en stickers!

De step wordt hier bijna dagelijks gebruikt en wat ikzelf vooral ideaal vind is dat het een perfect vervoermiddel is voor kinderen bij stedentrips, ook drukke steden zoals Venetie of London. Ze kunnen zo overal mee en worden niet moe van het lopen. Ook ideaal voor op de camping waar je soms een kwartiertje moet lopen tot het zwembad, minidisco of strand. Je maakt hem vast aan een hek met een kleine meeneem cijferslotje, ook hier verkrijgbaar.

Meer informatie en verkooppunten:
www.micro-step.nl

*De outfit van Belle: The Harbour kids en Boxbo.

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply