Bloomon bloemenservice: ‘Everyday happiness’ bij je thuis!

Ik ben geen plantenmens, maar wel een bloemenmens. Verse bloemen in huis staan altijd prachtig en verfrist het interieur. Bloomon maakt het je gemakkelijk door verse kant-en-klare bloemenboeketten thuis te bezorgen wanneer je maar wil.

De bloemen van Bloomon worden altijd vers voor je geplukt, zijn op maat gesneden waarbij de grote van de stengels variëren zodat je deze zelf mooi in een vaas kan zetten. De bloemen en takjes die je krijgt variëren elk seizoen en thema’s die zij aanhouden. Zo wordt er bij Moederdag extra veel bloemen in het boeket gestopt.

Hoe het werkt? Heel makkelijk: Kies het formaat: S (17,95), M (21,95), L (28,95) waarbij je bij elk boeket een bijpassende vaas kan laten bezorgen. Met mijn persoonlijke code krijg je bij het boeket een vaas cadeau (‘BELLEVAAS’). Ik heb zelf het boeket en de vaas maat M kunnen ontvangen en ik vind deze persoonlijk dé perfecte maat. De bloemen worden bezorgd aan huis of op het werk. De verpakking is prachtig waarop wordt uitgelegd hoe de bloemen het beste kunnen worden gesneden, over het water verversen en hoe de bloemen in de vaas mooi te krijgen. Heb je daar nog extra hulp bij nodig, dan zijn deze handige youtube tips van Bloomon voor jou.

Bloomon is een abonnementservice, maar voordat je denkt ‘Oei, ik wil echt niet vast zitten aan abbo’, is dit echter niet het geval. De bezorgdatum kan je altijd aanpassen, eens per week of eens per twee of drie weken, etc. Maar je kan ook altijd jouw abbonement kosteloos stopzetten en opnieuw aanzetten wanneer je dat nodig acht. Wil je de verse bloemen elke twee weken ontvangen (want ja. zolang blijven de bloemen echt mooi staan!) of paar keren in het jaar, dan kan je dat zelf aanpassen.

Tot en met 31e mei met de code BELLEVAAS ontvang je een gratis vaas bij jouw bestelling.
www.bloomon.nl

Leave a Reply