Een dagje kinderboerderij in style: House of Jamie AW18

Tijdens deze zomervakantie zijn we gewoon in Nederland gebleven en hebben we elke week leuke uitstapjes gemaakt. Soms ver en soms dichtbij huis…maar altijd in stijl, hè!

Deze keer zijn we naar de kinderboerderij bij ons om de hoek geweest. Dezelfde dag hebben Belle en Lotus de nieuwe winter collectie van House of Jamie via de post binnengekregen en na het passen wilden ze die natuurlijk even buiten showen. Eigenlijk gaat het altijd zo met de nieuwe kleertjes: Ze dragen de eerste paar dagen niets anders dan dat. Dat kan ik hun ook niet kwalijk nemen want House of Jamie is één van hun lievelingsmerken.

House of Jamie is zo geliefd bij ons omdat het altijd uitstekende kwaliteit en comfortabele pasvormen heeft. De items zijn niet bijzonder seizoensgebonden en daarom gemakkelijk te combineren. Elke collectie is voorzien van nieuwe items, kleurtjes, prints en leuke details voor de meisjes. Zo is deze winter de nieuwe kleur ‘rust’, plissé rokjes, shirtjes met mooie speelse details en de monochrome leopard print erbij gekomen. En hoe leuk zijn de bijpassende kniekousen!

Lotus heeft het jurkje van House of Jamie aan waar zij zo aan gehecht is. Ze heeft deze nu in elke maat gehad en nu dus in maat 98/104 met de prachtige luipaard print. Het jurkje heeft een heel warme en zachte voering en sluit aan met een prachtige zwarte strik aan de achterzijde.

Belle heeft een mooi setje aan die haar echt zo bij haar past qua kleuren maar ook qua stijl! Ze heeft maat 110/116 aan en het valt prima op maat bij haar 115 cm lengte.

www.houseofjamie.com

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply