Een dagje vol natuurbelevenis bij de Bieslanddagen Delfgauw

De Bieslanddagen is een jaarlijkse evenement van Delfgauw/Delftse Hout, een gebied in Zuid-Holland. Een evenement waarbij je als bezoeker de natuur, het boerenleven en alles wat daarbij hoort kan beleven.

Dat alles maakt het een perfect familie-uitstapje. Je hoeft je hier niet te vervelen want er is zoveel te doen, zoals: Pannenkoeken eten, pony rijden, het spelen van verschillende boerenspelletjes en de mogelijkheid bezoekjes te brengen aan veel plaatselijke boerderijen. Er is een klein restaurantje met tafeltjes rond een kleine weide met geitjes en kippen waar kinderen tijdens het eten fijn kunnen gaan spelen. Verder bevindt zich hier ook een prachtige kinderopvang waar je tijdens de Bieslanddagen gebruik van kan maken. De kinderen hebben dan een heerlijke speeltuin tot hun beschikking, kunnen ze konijntjes aaien en vol bewondering een poppenvoorstellingen aanschouwen. Ook zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud zoals onder andere: Trommelen zittend op hooibalen, het zelf maken van een dik springtouw, een toneelvoorstelling en het maken van een lange rit met een traktor langs het hele gebied.

We hebben genoten van een mooie dag! De Bieslanddagen is een jaarlijks terugkerend evenement dus sla het alvast op in je agenda voor volgend jaar!

Belle en Lotus zijn op deze dag te zien in bij elkaar passende jurkjes van de nieuwe collectie van B.nosy. De jurkjes zijn heel comfortabel, zacht en heel rekbaar. Perfect voor een dagje vol activiteiten en plezier op de boerderij! De nieuwe vrolijke collectie van B.nosy hangt al in de winkels en diverse verkooppunten.

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2018 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply